ще трохи творчої майстерні

Aug 10, 2013 14:48


Перша, зимова версія облаштованої творчої майстерні - тут.
Саме те гніздування, про яке попереджали мама й Люба, ще не настало, але побутове гніздування регулярно накочується веселими хвилями. Сьогодні чоловік прилаштував у моїй творчій майстерні ще кілька атрибутів справжнього кабінету - подаровану сестрою мапу, фотографії, барометр (це, звісно, атрибут не обов'язковий, але доволі приємний, тим паче, що барометр подарував мені улюблений дідусь) і навіть диплом. На останнє я довго зважувалася, але оскільки це єдиний мій диплом у рамочьці (усі решта валяються, необрамлені, незрозуміло де), і десь його однаково треба було пришвартувати, а чоловік сказав, що диплому якраз у кабінеті місце, ми його таки вчепили. Хоча біла рамочка й вибивається трохи із загалом rustic стилю. Ну й нехай. Еклектику я теж люблю.



*


*


*
Славнозвісна коркова дошка й творчий безлад :-)


*
Штучьку на двері я забрала, вчинивши як справжній руссотурісто, із готелика під Нью-Йорком. У якості сувеніра :-)


*
Співробітниці подарували мені на день народження рамку-колаж для фото, й чоловік порадив поставити туди фотографії з мандрівок. На жаль, далеко не всі улюблені чи просто відвідані міста туди потрапили, але що вже є: Ляйпциґ, Сієтл, Стамбул, Лондон, Будапешт, Прага, Нью-Йорк і Люблін. Приємне нагадування про великий світ за стінами затишної майстерні :-)


*
Ідея поставити в кабінеті диван належала чоловіку. Я спершу опиралася, бо хотіла натомість ще один книжковий стелаж, але чоловіковий здоровий глузд, як завжди, переміг. І це, звісно, прекрасно. Звірі на дивані - славнозвісний Мілкі й новенький Тоббі. Ігор, правда, називає його "тОбі і мЕні". І одного, і другого я по черзі возила з собою в мандрівки Європкою й часом, мушу зізнатися, використовувала замість подушок - ну бо затишно і зручно :-)


Вигляд з вікна. Узагалі-то, я завжди мріяла про гігантське вікно - нарешті в мене воно є :-). Правда, не від підлоги до стелі, але теж так нічого.


*


Щоби розкласти новопридбані книжки, довелося винести кілька десятків дитячих в іншу кімнату. Вони чудово вписалися в тамтешній інтер'єр - тож така зміна пішла їм на користь. Узагалі, книжки у нас стоять у кожній кімнаті. І всюди вони пасують :-) Ідеальна деталь інтер'єру, що тут скажеш. І так, це попри всі інші хороші їхні якості.


Ігор

Previous post Next post
Up