Alpine Skiing @ Levi

Nov 12, 2006 11:44

I can't believe Bode Miller is in Finland and I'm nowhere near Levi! It only takes 12½ hours to go there from here by train... Heh. Was kinda annoyed that they interviewed pretty much everyone but Bode but it turns out he's not giving interviews at all so I guess I can't blame the TV company for not interviewing him. His first run wasn't that great ( Read more... )

Leave a comment

Comments 2

daria186 November 12 2006, 10:35:34 UTC
Aivan naurettavuuden huippu että tän kokosessa maassa kestää yli 12 tuntia mennä junalla oikeestaan päästä päähän. Mikä siinä mättää? Tossa ajassa nyt pääsee lentokoneella toiselle puolelle maapalloa, jotenkin uskomatonta. Oisko lentokone ollu vaihtoehtona Leville? ;)
Ja miks ihmeessä Bode ei anna mitään haastiksia?? Onks se vähän diiva tai jotain? :D

Reply

hebbuli November 14 2006, 20:42:15 UTC
En tiiä siitä lentokoneesta, ovat voineet olla vähän täynnä kun pitäähän ne kaikki osallistujat, valmentajat ja mediatyypitkin saada kuskattua sinne periferiaan... Ja hintakin varmaan ei niin kiva (oisin junalla päässy 38 eurolla menopaluu :D mun alennusoikeus prkl loppuu vuodenvaihteessa, ei suotta harmita)!

Bodella on varmaan joku kausi taas ettei sitä huvita. Ihanku se anna nimmareitakaan aina välillä tai jotain :D Yleensä sillon kun menee perseelleen, eli kuten nyt. Sika ei päässy ees toiselle kiekalle! Saa luvan vähän parantaa, en ala jossei sitä ees nää telkasta kun lähtönumero putoaa niin kauaks et lähetys ehtii loppua ennenku se ehtii laskee :D:D

Reply


Leave a comment

Up