Leave a comment

Comments 15

t_brenon April 4 2014, 19:14:56 UTC
Вторая фотография просто шик! Надо и себя сподвигнуть на макаронсы!

Reply

happyhomecook April 4 2014, 19:50:42 UTC
спасибо)..люблю их фотографировать)

Reply


cooklikeachef April 7 2014, 06:55:53 UTC
Дуже апетитно, я б попробувала їх приготувати:) Але де у Львові можна купити для них барвники і мигдальну муку? І ще питання: що таке зістарені білки?

Reply

happyhomecook April 7 2014, 08:38:53 UTC
Оля, я купувала барвники я купувала тут:
http://lavar.com.ua/pishhevye-krasiteli/
мигдалеву муку останній раз теж там купувала, але чомусь із неї мої макаруни вийшли дуже вологими всередині, тому я зробила висновок, що краще робити її самому)..купую чищений мигдаль, мелю через горіхомолку(дрібну), потім просіюю через мілке сито. А зістарені білки-це ті, що постоять при кімнатній температурі добу-дві;-)

Reply

cooklikeachef April 7 2014, 11:04:58 UTC
Зрозуміло, дякую :) буду пробувати.

Reply


Leave a comment

Up