tuli sellainen olo että tämä voisi olla kiva.

Sep 06, 2009 21:57

Kerro minulle anonyymisti millainen minä olen - nyt on avautumisen aika! Käytä mieluiten kirjakieltä ja jätä hymiöt + kaikki turhat häkkyrät pois, etten varmastikaan arvaisi kuka olet.

Arvostaisin tätä todella paljon, nyt.

kerro anonyymisti millainen minä olen, meme

Leave a comment

Comments 28

anonymous September 6 2009, 19:11:57 UTC
mitä tähän oikein voisi sanoa. olet silkkaa kultaa; monitasoinen, hauska, lohdullinen, aikuismainen mutta sopivan lapsekas, ystävällinen, spontaani ja ihailtavan intohimoinen niiden asioiden suhteen joista välität. en toivo sinulle kuin pelkkää hyvää, koska kaikkien näiden lisäksi olet ihan uskomattoman rakas.

Reply

haavepaikka September 8 2009, 20:20:44 UTC
(Taidanpa tietää kuka olet ~)

Reply


anonymous September 6 2009, 19:51:30 UTC
Me emme tunne ( ... )

Reply

haavepaikka September 8 2009, 20:20:11 UTC
... Tämä oli suhteellisen mieltäavartava näkemys! Pakko kiittää, tämä on... Todella mielenkiintoinen.
So cool.

Reply


anonymous September 6 2009, 20:07:48 UTC
Mitä tähän osaisi sanoa.
Emme ole tunteneet kauaa. Mutta tahtoisin tuntea sinut paremmin, koska ne kerrat, mitä olemme viettäneet yhdessä, ovat olleet vain yksinkertaisesti riemastuttavia. Ei tietenkään koko aikaa, mutta yleinen fiilis on jäänyt roimasti plussan puolelle.

Ennen kuin tunsin sinua, en osannut aivan muodostaa mielipidettäni sinusta. Tavallaan tunnuit tietävän niin varmasti paikkasi ja olevan niin tietoinen ympäristöstäsi, ettei joku minun kaltainen siihen olisi mahtunut. Ja kaikki yhtä lailla tuntui tietävän sinun paikkasi, kuka olet. Vaikka olitkin tuttu tuttujen kautta, niin henkilökohtaista mielipidettä ei ollut vielä ehtinyt muodostua.

Mutta voin sanoa, että kun ensimmäisenkin kerran satuin olemaan samoissa piireissä, olin yhtä hymyä. Olit niin lämmin, ystävällinen, aivan kuin olisin aina ollut osa sitä porukkaaOlet varmasti yksi niistä ihmisistä, joita tahtoisin kutsua ystäviksi ja voin olla vain onnellinen ystäviesi puolesta kun heillä on sinut - ja toisin päin ( ... )

Reply


anonymous September 6 2009, 20:24:37 UTC
En ole koskaan ottanut selvää seksuaalisesta suuntautumisestasi. Enkä itse asiassa ota vieläkään.

Sinä olet, sinä olet kuitenkin tyttö, tarkoitan nainen, jonka kanssa jokainen haluaa olla jollain tasolla. Myös minä olen yksi heistä.

Sinä olet uskomattoman kaunis. Jokainen ajattelee niin. Saat kenet haluat - - tiedät olevasi kaunis mantelisilmilläsi, vartalollasi. Kaikella tavalla. Antaisin mitä vain yhdestä hipaisusta. Uskotko?

Reply

haavepaikka September 8 2009, 20:12:39 UTC
Olen imarreltu, mutta tämä pelottaa minua.
Ja... En tiedä haluaisinko uskoa.

Reply


anonymous September 7 2009, 03:52:10 UTC
Emme ole tunteneet kovinkaan kauaa, mutta minusta meillä synkkaa jo nyt hyvin. Pidän sinusta todella ja siksi onkin sääli ettemme välimatkan takia voi tavata kauhean usein.

Olet todella mukava ihminen ja kanssasi on ihan älyttömän mukavaa, sillä osaat pitää aidosti hauskaa murehtimatta turhia. Varsinkin juopuneena olet varsin mielenkiintoinen. ♥

Toisaalta osaat myös olla ihanan rauhallinen, hyvä kuuntelija ja kanssasi keskusteleminen vähän vakavemmistakin asioista on ihanan helppoa.

Reply


Leave a comment

Up