Livejournal
Log in
Post
Friends
My journal
grynjuk
Чай по арабськи.
Jun 30, 2010 11:47
(
Read more...
)
сирія
Leave a comment
Comments 20
Previous
Next
pavel_ozik
June 30 2010, 11:34:38 UTC
вельмі цікава:)
Reply
pol_in
June 30 2010, 14:01:27 UTC
Дякую! А чайничок який, майже як в моєму гуртожитку десь у 95-му році)
Reply
libertang_o
June 30 2010, 14:03:57 UTC
Гарний фотонарис про чаювання! Але ж який той чай солодющий по-їхньому виходить!!!
Reply
nikolauskass
June 30 2010, 14:57:53 UTC
а не солодкого що не п"ють зовсім?
Reply
grynjuk
June 30 2010, 18:17:32 UTC
точно не пам"ятаю, но здається солодять всі. єдине шо частина кидає цукор в чайник, чачтина робить чай несолодкий а потім кидає цукор в стакан.
то азери п"ють несолодкий чай і заїдають його рафінадом.
Reply
nikolauskass
June 30 2010, 19:29:16 UTC
краще так як азери
Reply
orest_zub
June 30 2010, 18:02:21 UTC
а тут в Індії всі пють "масала-чай", що зроблинений з приблизною пропорцією 50:50 молоко-вода та ще й спеції додають
Reply
grynjuk
June 30 2010, 18:20:00 UTC
і яке воно на смак?
Reply
orest_zub
July 1 2010, 08:44:08 UTC
та таке :-/
пити можна, але треба відразу, бо через оду хвилину утворюється противна шкірка, же збирються всі спеції
Reply
Previous
Next
Leave a comment
Up
Comments 20
Reply
Reply
Reply
Reply
то азери п"ють несолодкий чай і заїдають його рафінадом.
Reply
Reply
Reply
Reply
пити можна, але треба відразу, бо через оду хвилину утворюється противна шкірка, же збирються всі спеції
Reply
Leave a comment