пироги - с капустой, картошкой, мясо+лук+картошка, сыр разных сортов+яйцо, запеканки - разные сыры+вареная цветная капуста/жареные грибы+жареный лук, вообще любые овощи печеные/жареные+сыр+яйцо...
Когда времени на готовку нет - делаю что-то, что сочетает гарнир и мясо - мясные/рыбные пироги ( фаршированные перцы/голубцы - вариант, но сама пока не освоила),к рису идут куча добавок - получается каждый раз что-то разное - в "Эден-тева маркете" видела таких наборов специй разных - штук 7, если не больше. Сою люблю в стручках - ее в микро на 4-5 минут - солью посыпал - и будь здоров. Блины в семье идут "на ура" - их можно наделать гору и заморозить порционно - по 3-4 штуки. Это навскидку что вспомнилось. Еще можно овощи разные в тесте жидком жарить, вот.
סלט שעועית. בריאות שזורמת בדם סלט מוכר ואהוב בסגנון בלקני, שגם הסבתות שלנו מכינות. הבריאות הזאת זורמת אצלנו בדם, ואנחנו מתכננות להעביר אותה בירושה לילדים שלנו.
חומרים ל-6-4 מנות: 2 כוסות שעועית לבנה, שהושרתה במים במשך הלילה 1 בצל סגול קטן קצוץ 1/4 כוס פטרוזיליה 1/3 כוס שמן זית 3 כפות חומץ טבעי 5% 1 כף מיץ לימון מלח ופלפל שחור גרוס
הכנה: 1. מבשלים שעועית בסיר עם הרבה מים (ללא מלח) כשעה, או עד השעועית מתרככת אך לא מאבדת את צורתה. מסננים היטב ומעבירים לקערה.
2. מוסיפים את יתר החומרים לקערה, טועמים ומתקנים תיבול.
באותה שיטה מכינים: סלט שעועית, בצל סגול ופטרוזיליה - מחליפים את השעועית בעדשים חומות. מכינים באותו אופן. אין צורך בהשריה לפני הבישול.
Comments 15
Reply
Reply
Reply
пирроги несладкие что? и как делать ?
запеканки какие?
Reply
Reply
Reply
Это навскидку что вспомнилось.
Еще можно овощи разные в тесте жидком жарить, вот.
Reply
Reply
Reply
Reply
2. Птитим
Reply
Reply
Или муж варит кашу, а потом запекает ее в печке с сыром, чесноком и помидорами.
Reply
http://food.walla.co.il/?w=/907/1312969
סלט שעועית, בצל סגול ופטרוזיליה
סלט שעועית. בריאות שזורמת בדם
סלט מוכר ואהוב בסגנון בלקני, שגם הסבתות שלנו מכינות. הבריאות הזאת זורמת אצלנו בדם, ואנחנו מתכננות להעביר אותה בירושה לילדים שלנו.
חומרים ל-6-4 מנות:
2 כוסות שעועית לבנה, שהושרתה במים במשך הלילה
1 בצל סגול קטן קצוץ
1/4 כוס פטרוזיליה
1/3 כוס שמן זית
3 כפות חומץ טבעי 5%
1 כף מיץ לימון
מלח ופלפל שחור גרוס
הכנה:
1. מבשלים שעועית בסיר עם הרבה מים (ללא מלח) כשעה, או עד השעועית מתרככת אך לא מאבדת את צורתה. מסננים היטב ומעבירים לקערה.
2. מוסיפים את יתר החומרים לקערה, טועמים ומתקנים תיבול.
באותה שיטה מכינים:
סלט שעועית, בצל סגול ופטרוזיליה - מחליפים את השעועית בעדשים חומות. מכינים באותו אופן. אין צורך בהשריה לפני הבישול.
Reply
Reply
Leave a comment