Leave a comment

Comments 4

rvun September 21 2015, 21:14:37 UTC
При таких габаритах мабуть дешевшим буде шрек і за ціною, і за експлуатацією. Цей Варан можливо плаває, але нашо НГ при доктрині її застосування така машина. Їм цілком би пішли Шреки - протимінний захист дуже потрібен при патрулюваннях, навряд перед НГ будуть ставить задачі форсування річок. Явно більший і за патрію і за боксера і за страйкер. Хз, не зрозуміло чи добра вийшла машина.

Reply

green_stone13 September 22 2015, 07:33:19 UTC
Это пока концепт. Мое мнение, боковые люки и окна не нужны. По размерам он как Патрия, Боксер гораздо больший. Если довести до ума, можно его основным БТР в ЗСУ брать, для НГУ больше подходят МРАП, как вы сказали Шреки, Фионы и Козаки, кстати Тритон от Лен. кузни тоже можно для НГУ.

Reply

rvun September 22 2015, 10:38:41 UTC
>>можно его основным БТР в ЗСУ брать
Ну, навіть не знаю, є уніфікована по ходовій пара Дозор-бтр-4, на БТР-4 пожна пробувати запиляти переднє розташування МТО. Вже ж в виробництві, устраняють недоліки. Єдине, що б мало сенс - це коли при виробництві з використанням вузлів БТР-70 перепрофілювати з заднього розташування МТО на переднє розташування (як в бмп-64) і наварювать верх типу цього варана. По іншому - сенсу немає.

Reply

v_grebennikov September 22 2015, 16:21:30 UTC
а я с вами не согласен. БТР проектировался под требования НГ, а ведь они в основном действуют в городских условиях, а следовательно и десантироваться и спешиваться из машины придётся с какого-то борта. так что боковые двери тоже нужны

Reply


Leave a comment

Up