Qui prodest?..

Oct 30, 2009 11:36

Ви знаєте, мені чомусь здається, що чоловіки більше піддаються паніці, ніж жінки. От жіноча частина нашого відділу жартує, стібеться та регоче, а співробітник-мущіна нєрвно потєє і кидає мені ссилки на заяви різних чиновників від медицини про те, що це: а) свинний грип, б) нетиповий грип, в) ше якась муйня, г) ааааа, ми всі помрем ( Read more... )

клоуни, розмйахчєніє мозга, політика

Leave a comment

Comments 78

i_ce_ja October 30 2009, 10:11:40 UTC
я пробувала приводити вищенаведені твердження панікуючим - фіглі. панікуючий натовп не піддається контролю. точку кипіння ми прогавили. тепер люди так просто не вспокояться. сьогодні в садок прийшла тільки наша дитина,хоч карантину нема. мама другий день бігає за мною з градусником і боїться, шо я вмру наглою смертю. постійно дзвонить родичам до Тернополя і ТАКІ байки переказує, що я вже не знаю сміятись чи плакати.

Reply

green_carrot October 30 2009, 10:36:20 UTC
Записувати!
Потім видати психологічний бестселлер - "Нав"язливі ідеї та маніпуляція свідомістю середньостатистичного галичанина" :))

Reply

i_ce_ja October 30 2009, 10:45:18 UTC
давно нас дустом не кропили, ага.

і вже нема середньостатичного галичанина - є наляканий натовп. нарід змучиться боятись, а там і вибори. гладенько, спокійненько.

Reply


oles_maslak October 30 2009, 10:11:52 UTC
як інакше пояснити той факт, що хворіє тільки Галичина?\\
Ну на Закарпатті кажуть теж паніка вже починається...А заглом - інколи краще перестрахуватися, ніж "недострахуватися"...Хоча нерви псувати собі панічними настрями теж не варто...

Reply

green_carrot October 30 2009, 10:44:52 UTC
Ну, Закарпаття хоч і не Галичина, проте Західна Україна...
О, хоча для їхньої локальної теорії змов можна історію розвинути. Наприклад, насправді, москалі планувати влаштувати тільки атаку на цих пихатих галичан, а закарпатці страждати не повинні були, бо вони ж бо, русини, а значить родинна Росії нація...
Але тут злобні галичани, вже на останніх хриплих днях свого злиденного життя, самі гинучи від справедливої руки месників-свиней, вирішили прихопити з собою і благочесних русинів. Ну і коротше запустили через Карпати Васю Кобіна, який приніс вірус на закарпатську землю у формі ні в чому не винного донецького "Шахтаря". Такувот :))

Reply

oles_maslak October 30 2009, 12:12:45 UTC
:))) Я от кстатє тільки що дивився новини на "ССTV Русский"(російска версія Центрального телебачення Китаю), так там випуск почався з теми грипу, і десь хвилин 10 тільки про ту епідемію і були сюжети...Так що Галичина тут явно десь збоку:))

Reply

green_carrot October 30 2009, 13:14:55 UTC
Ти сказав, шо Галичина збоку???????
Дурак якийта!
Галичина - це центр всесвіту. Про це всі, між іншим знають! *задирає носа, гордо усвідомлюючи своє галицьке походження*

Reply


behemotyk October 30 2009, 10:13:55 UTC
Ходити у масці, мити руки та пройти зайві 100 м замість пхатися в маршрутку - це не паніка, а відповідальне ставлення до свого і чужого здоров'я в умовах епідемії.

Reply

green_carrot October 30 2009, 11:05:19 UTC
Погоджуюсь. Паніка - це розповідати всім знайомим, шо всі, хто захворів помирають. При чому помирають після двох пчихів. Паніка - це бігти в аптеку і скуповувати ВСЕ! Паніка - це їсти таблетки жменями. Паніка - це писати пости з брєдовими ідеями. От Ви знаєте, що насправді у Львові влаштували епідемію, щоб в Садового Євро відібрати і через це він програє наступні вибори? :))
Паніка - це масове відключення мозку.
А те, що Ви написали - це звичайна людська обережність. Нормальна обережність..:)

Reply


renegatische October 30 2009, 10:17:06 UTC
Помню, ехал я еще совсем юношей лет 15 назад в поезде. Соседкой по купе была очень бойкая на вид старушка. Как выяснилось из ее рассказов, которые я вопреки желанию вынужден был выслушивать, старушка была не просто чокнутой, но и экс-"спартсмэнкой, камсамолкой и проста красавыцей" (с.). Короче, из тех, кто бегал к кожанках, курил адские папиросы и стрелял в "контрреволюционеров" из маузера. И поведала мне бабуля страшную историю:). Дескать, ехала она однажды в разгар сталинской коллективизации по просторам тогда еще не незалежной Украины, причем не просто по просторам, а вдоль каких-то бескрайних сельскохозяйственных угодий. Вагон был общим, и неподелаку от старушки красавицы комсомолки сидел один подозрительный тип, в ногах у которого лежали несколько мешков. В общем, спартсмэнка сразу заподозрила во владельце мешков врага народа. И когда вдруг увидела, что мешки исчезли, сразу подняла тревогу. "И не зря",-городо вещала мне экс-красавица. Доложили машинисту-тот сразу остановил поезд. Выбежали всем вагоном искать мешки. А мешки где- ( ... )

Reply

igra_bez_ognya October 30 2009, 10:27:26 UTC
омг!!! эта бабулька теперь нам журналы приносит по понедельникам!!!

Reply

renegatische October 30 2009, 10:39:43 UTC
(задумчиво)..Какие же эта бабка журналы может приносить? Не иначе-порнографические...

Reply

igra_bez_ognya October 30 2009, 11:09:40 UTC
один - "бизнесс"
другой - "контракты"

а мозг ебет все так же лихо, абы были слушатели

Reply


svitovyda October 30 2009, 10:27:39 UTC
та варто вже питати не кому вигідно, а "чо кричиш, йолопе - мозгів бозя не видав, то й сиди тихо"

Reply

green_carrot October 30 2009, 10:34:47 UTC
Ображаються, тому що вони ж точно-точно все знають.
"Он, Тамарі мама з Тернопільшини подзонила, каже, що в Тернополі вже спецназ ввели, скоро особливо заразних вивозити з міста кудись будуть". Прошу відзначити, що вищеозначена мама сидить в забитому селі приблизно в двохстах кілометрах від Тернополя, але ж всі тепер точно-точно знають, шо в Тернополі нанчалась атака зомбі із Обітєлі-3 :))

Reply

svitovyda October 30 2009, 10:39:50 UTC
блін, я обітєль-2 і обітєль-3 не дивилась - а нада б

мілачька йововічь в обох вижившая?

Reply

green_carrot October 30 2009, 10:40:58 UTC
Канєш, може запросити її в Україну врятувати всіх :) Все таки, Родіна :))))

Reply


Leave a comment

Up