У Чернівцях поштове відділення відновили як за Австрії

Apr 11, 2014 15:53

У Чернівцях поштове відділення відновили як за Австрії


Read more... )

interior (приміщення), vul. poshtova (вул. Поштова)

Leave a comment

Comments 5

blonker April 11 2014, 13:26:26 UTC
Тільки, на жаль, ліхтарі при вході не реставровані а нові

Reply

anna_kwiecien May 6 2014, 17:21:03 UTC
ви впевнені, що нові? Тобто підпис фірми і Відень підробка на них??? Я не знаю...але вже 7 років проводжу екскурсії містом, завжди туристам показую ці ліхтарі...якщо підробка то один в один....не вірю, що їх би так ідеально підробили та і для чого, якщо достатньо так відреставрувати. Ваші докази підробки, мені цікаво? :)

Reply

blonker May 6 2014, 21:15:10 UTC
Справа втім, що напередодні відкриття, я ввечері проходив біля поштампу і зупинився саме біля ліхтарів, щоб їх оглянути. В цей час з поштампу виходили двоє людей (вони якраз закривали на ключ вхідні двері, думаю це був завгосп і сторож) і на моє запитання чи каркаси ліхтарів відновлені, вони відповіли що ні, що їх наново зробили.
Ще на що звернув я увагу, так це на те, що раніше на одному із каркасів внизу не було одного закрученого листка, а тепер, на нових, є всі листочки.
Чи збрехали тоді мені працівники поштампу я не знаю, але на мою думку, що їх таки не реставрували, а просто зробили нові каркаси.

Reply

anna_kwiecien May 9 2014, 18:17:17 UTC
Справді? шкода, якщо так...звичайно вірити не хочеться. Навіть назву фірми і WIEN підробили думаєте??? Я просто не вірю, що є в нас такі майстри які зробили такі гарні копії без оригіналів...адже оригінали були на місці до останнього. Все одно гарні:)

Reply


anna_kwiecien May 11 2014, 05:26:45 UTC
ЦЕ ОРИГІНАЛИ справді на лівому ліхтарі листочка немає, тому його обернули, а Ви не помітили і надпис WIEN перекрутили, крім того на лівому ліхтарі є дірка яка була на старих.

Reply


Leave a comment

Up