Вечори України в Оахаці

Nov 18, 2011 02:40

Моє - червоне, Улянине - біле

Read more... )

женскоє, мандрівки, життя українське

Leave a comment

Comments 12

wating_soulroom November 18 2011, 05:24:32 UTC
ням, апетитно) вегетаріанський - улюблений! тіки про оцет не знаю ні разу, в який момент і для чого їм поливають буряк?

Reply


dzida November 18 2011, 08:43:25 UTC
Фотки почались, добре :)

Reply


adamnet November 18 2011, 08:54:18 UTC
оцет - у борш?!

Reply

gohatto_n November 18 2011, 13:55:49 UTC
Раніше використовували бурякові квасці кислі. Зараз, за нєімєнієм, перед тим, як кидають буряк у борщ, якраз тоді, коли його морять на сковорідці, його сприскують оцтом, аби він віддав колір і сік.

Reply

adamnet November 18 2011, 14:21:38 UTC
)) ну тоді краще лайм, звісно))

Reply

eve_link_a November 18 2011, 15:57:11 UTC
лимонна кислота краще. 1/2 чайної ложки на такий 3-4 літровий баняк

Reply


jalynchenja November 18 2011, 09:16:16 UTC
червоне то любов а біле то цибуля )

Reply


seems_to_be November 18 2011, 09:39:34 UTC
на півдні оцт в борщ не додають натомість використовують помідори

Reply

gohatto_n November 18 2011, 14:00:35 UTC
на деяких півднях, як от у генічеську, там свекруха не додає буряк і квасолю...
Всі роблять борщ по-своєму. Я роблю з оцтом або, гг, лаймом, і з помідорами

Reply

seems_to_be November 18 2011, 14:15:09 UTC
я з херсона власне
з боку геничеська там буряків не виростиш тож варять з того що є

Reply


Leave a comment

Up