Загальновідомо, що яйця у мікрохвильовій вибухають. Однак до сьогодні я була переконана, що вибухають вони тільки сирі і у шкаролупці. Нічого подібного
( Read more... )
іще прекрасний результат дає печінка :) тарілка печінки на пару хвилин в мікрохвильовку - і усьо, є чим зайняти вечір)) а в чому прикол - сама не знаю)
У мене десь в інструкції записано, що яйця вибухають через різке збільшення тиску в оболонці жовтка у звязку з накопиченням пари у ньому. І зазначено, що якщо ви готуєте яйця навіть НЕ у шкарлупі (наприклад яєшню) - завжди проколюйте жовток. Ось. %)
Comments 25
а в чому прикол - сама не знаю)
Reply
Reply
У мене теж вибухали, але не так щоб двері одкривалися. Постою послухаю
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
оце так круть! Ніколи такого не знав. Якби пробувати робити яєчну вибухівку.
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment