Новини Святолісся.

Feb 17, 2015 14:27

Оскільки зараз постало питання про подальшу долю українського кінематографу, запропоновано декілька патріотичних сценаріїв.
 Зустріч.
(новітня трагедія)
 На Майдані росіянин Іван закохався у тендітну Марічку - справжню українську патріотку. Вона відмовляється приєднуватися до Руського Міра і закохані  вже не разом.  Наступного року Іван плюндрує Київ на танку. Марічка кидається під нього з гранатою. Закоханих ховають разом на цвинтарі. Усі ремсають - Путін застрелився.

У схроні.
(війскова драма)
 Справжній український патріот Стецько винищив усіх німців і москалів. Але його перемогу вкрадено. Він ховається у схроні і чекає коли застрелиться Путін.

Блакитне сало.
(утопія)
 Справжній український патріот вчений Бурценюк винайшов надзвичайно поживний продукт - блакитне сало. Увесь світ в захваті. Україна годує усіх, окрім Путіна. Той з горя застрелився.

Ось вам!
(комедія)
Українські патріотичні вояки стріляють у Путіна. Той кумедно верещить і, нарешті, застрілюється.

Козак.
(історична феєрія)
Заздрячи Бандері, Гітлер відмовляється від німецької мови та починає розмовляти виключно українською, відрощує вуса та оселедець, починає їсти сало і носити вишиванку. Довідавшись про це Путін застрелився.

Дівоча краса.
(лірична комедія)
 Путін закохався у Фаріон, але орлиця вимагає подарувати Росію Україні. Не в змозі виконати це невеличке прохання, Путін застрелився.

гумор, брехлопресс

Previous post Next post
Up