Небо в клітинку для Азірова

Dec 15, 2013 11:18

Originally posted by zinovius at Небо в клітинку для Азірова
6 грудня у відповідь на журналістський запит «Еспресо TV» у Кабінеті Міністрів повідомили, що на засіданні 21 листопада були присутні лише 9 міністрів із 22.
Працелюбний уряд того дня чомусь розповзся бозна-куди, ігноруючи процедуру, за якою засідання Кабміну вважається повноважним, лише «якщо на ньому присутні більше ніж половина посадового складу Кабінету Міністрів України», згідно зі ст. 46, п. 3 Закону України «Про Кабінет Міністрів України».
І рішення Кабміну, за ст. 52 того ж документа, вважається законним лише тоді, коли ця більша половина проголосує за нього разом із прем’єр-міністром.
Прем’єр на засіданні був таки присутній, тут нічого не скажеш. І дійсно голосував - не придерешся. Але майже дві треті «посадового складу» на засідання не з’явилися: кудись пропали всі чотири віце-прем’єри, а разом із ними - і Богатирьова, Королевська, Захарченко, Лебедєв, Кожара, Козак, Колобов, Проскуряков і Прасолов.
Присутні були лише дев’ятеро. Таким чином, підписавши рішення про зупинення євроінтеграції, працелюбний Азаров зробив той же самий злочин, що і Юлія Тимошенко, - порушив 365 статтю КК України: перевищення службових повноважень, від 2 до 5 років без тяжких наслідків, від 7 до 10 - із тяжкими наслідками.

Іронія в тому, що саме цю статтю ПР у часи процесу над Тимошенко відмовилася декриміналізувати. Тож тепер, можливо, настав час змінити свою думку - адже скільки б Азаров не імітував Вону, до харизми жінки з косою йому далеко, і Кокс із Квасневським йому передачки носити не будуть. Хіба що з Кремлю пришлють сухарів і махорки, але й те малоймовірно: Москва сльозам не вірить і переможених не любить. -

See more at: http://www.pic.com.ua/vona-2-azarov-povtoryuje-dolyu-paperednytsi-prychomu-z-tsilkovytym-zbihom-u-vsih-detalyah2.html#sthash.ZkgM8nHA.cwEpRg1G.dpuf
Previous post Next post
Up