Laukinė kulinarija

Aug 11, 2008 10:46

Vakar apturėjau kulinarinę treniruotę, galima sakyti, generalinę repeticiją prieš didįjį vasaros pabaigos kepimą ant Apuolės piliakalnio. Iš karto labai atsiprašau visų, kuriems nepranešiau apie tai, nors ir prašėte. Tai buvo ne demonstracija, bet pakankamai intensyvus ir daug streso keliantis mokymosi procesas, ir nebūtinai efektingai atrodantis. ( Read more... )

maistas

Leave a comment

Comments 24

magyla August 11 2008, 08:13:06 UTC
Dėkui, viskas buvo labai skanu ir įdomu buvo stebėti kaip kas verda ir čirška :)

Aš tai dar ir šiandien gerai puškuoju po vakarykščio maisto :)

Reply


popas August 11 2008, 08:42:29 UTC
Paprikos, svogūnai, česnakai folijoje? Su kokiais nors prieskoniais (ten pvz svogūnai su sviestu ir čiobreliais)? Foto nebus?

Reply

giedrius_v August 11 2008, 08:46:57 UTC
Nea, tiesiog lauže, po to išorinis apanglėjęs sluoksnis nusilupa. Pakankamai laukinis būdas, bet stebėtinai skaniai gaunasi tokiu būdu. Dar galima ir baklažaną analogiškai iškepti, o po to šaukštu iš vidaus minkštimą iškabinti.
Foto bus, bet verslo klasėje prie straipsnio :{) na nebent dar kas nors iš ten fotografavusių pasidalins, nes man pačiam ten ir be fotografavimo buvo kur suktis.

Reply

popas August 11 2008, 09:03:01 UTC
aišku :)

Reply

foto lyja August 11 2008, 09:37:02 UTC

maumaz August 11 2008, 08:59:29 UTC
Mėsos užteks turbūt mėnesiui. O dabar lyja ir negaliu eiti sutvarkyti laužavietės :(

Reply


+ laumaras August 11 2008, 09:04:46 UTC
- višta, prikimšta raudonėlių, aptepta moliu ir iškepta žarijose
Jėga. Vaikystėje, Prienuose, su čigonų vaikais taip ežius kepdavome. Tik be raudonėlių.

Reply


ačiū! lyja August 11 2008, 09:44:06 UTC
o ateityke geriau 2 patiekalus: vienas mėsiškas kitas vegetariškas )

Reply


Leave a comment

Up