Vakar apturėjau kulinarinę treniruotę, galima sakyti, generalinę repeticiją prieš didįjį vasaros pabaigos kepimą ant Apuolės piliakalnio. Iš karto labai atsiprašau visų, kuriems nepranešiau apie tai, nors ir prašėte. Tai buvo ne demonstracija, bet pakankamai intensyvus ir daug streso keliantis mokymosi procesas, ir nebūtinai efektingai atrodantis.
(
Read more... )
Comments 24
Aš tai dar ir šiandien gerai puškuoju po vakarykščio maisto :)
Reply
Reply
Foto bus, bet verslo klasėje prie straipsnio :{) na nebent dar kas nors iš ten fotografavusių pasidalins, nes man pačiam ten ir be fotografavimo buvo kur suktis.
Reply
Reply
Reply
Reply
Jėga. Vaikystėje, Prienuose, su čigonų vaikais taip ežius kepdavome. Tik be raudonėlių.
Reply
Reply
Leave a comment