Apsilankėm savaitgalį Kalvarijų turguje. Kaip visuomet, daug malonių įspūdžių. Voveraičių kaina nukrito nuo 20 iki 12 Lt už litrą, jau galima imti krepšelius ir traukti Dzūkijos miškų link. Jau ir per Jonines buvau miške pasidairyti, per dešimt minučių vos porą voverūškų radau, tai dabar, nulijus, situacija turėtų būti pagerėjusi iš esmės.
(
Read more... )
Comments 24
(The comment has been removed)
Reply
Nušaukit mane kas nors... :(
Reply
Reply
Reply
Klausimas - kas yra gera išpjova, t.y. kaip ją vizualiai atskirti nuo negeros? :)
Šiaip sprendžiant iš šiųmetinių daržovių kainų turguje, žemės ūkis turėtų būti pelningas verslas. Nebėra burokėlių po 12 cnt/kg :)
Reply
Kaip atskirti gerą mėsą nuo blogos? Pasižiūrėti iš abiejų pusių, kad būtų graži spalva, be jokių patamsėjimų, geras kvapas, pamaigius stangri, nesutežusi, jeigu yra ant mėsos įdubimas - jame nėra prisirinkę sulčių. Maždaug taip.
Reply
Reply
Esu mačius neseniai vieną "targovkę" Kalvarijų turgely, kuri be jokio sąžinės graužimo nenusimanančiam žmogeliui kumpio "išpjovą" vietoj minkštosios už "gerą" kainą įsiūlė... Bet Giedriaus gi neapmausi taip lengvai... :/
O gal tu ten kumpinę kepei?
Reply
Reply
Ech, reiks ir man jautienos žlėgtainiukus pakartot... http://manovirtuve.com/forum/phpBB2/viewtopic.php?t=1002
o jei dar su voveraitėmis... Įsisvajojau...
Reply
nors ir po pietų, bet beskaitant seiles pradėjo varvėte varvėti :DDDD
Reply
Leave a comment