Рефлексії з приводу 8 травня

May 08, 2012 14:05

Не хотів писати про це, але перед собою треба бути чесним. Все нижченаписане, як завжди, суб'єктивне далі нікуди.

8 травня я не святкую ніяких перемог і не розумію людей, які святкують. 8 травня це, в першу чергу, день пам'яті і закінчення великої трагедії під назвою Друга світова. Тут з якого боку не глянь, ніде порадіти не можна:
- трагедія для Європи, яка скотилася в ліве толерастичне болото, втратила колишню велич і могутність і потихеньку здихає.
- трагедія для народів колишнього совка, які поклали мільйони людей в землю(і десятки мільйонів нерароджених), але так і не здобули свободи.
- трагедія для совка, який після "перемоги" стрімко скотився до рівня Брєжнєва і здох.
- трагедія для мене персонально, бо Україна так і залишилася в ненависному більшовицькому концтаборі, хоч і боролася ще ледь не 20 років. Як боролися білоруси і балтійці.

Совок* з Дойчланд винен у цій бійні у співвідношенні приблизно 8:2. Війну виплекав Сталін, а біснуватий Адольф купився на приманку. Ну Сталін це само собою виродок роду людського, а от Адольфа за ДСВ ненавиджу люто і скажено. Через нього білі вбивали білих замість того, щоб звільнити таких же білих від влади більшовиків. Війна між європейцями є завжди війною громадянською

Ну і ЧА в Європі.. До френдів, чиї предки воювали у тій війні. Без жодного блюзнірства кажу: впевнений, що ваші родичі були чесними і порядними людьми. Як покійний колишній сусід, напроти якого я колись жив, був ветераном на прізвище Пахомов. Чистокровний росіянин десь з Уралу. Хороший чоловік був, завжди помагав, до всіх чемно ставився. Бабця моя, яра антикомуністка, знала його десь з 46-го року, казала, що він такий був завжди, і дуже його любила. Я впевнений, що ніяких паскудств він не творив. Царство йому Небесне.

Але беззаперечно, що були в ЧА виродки, про яких написано в ційкнижці, від якої кров стигне.




9 травня в Україні це взагалі окрема розмова. Всі ці ігрища нагадують мені якісь не то язичницькі, не то сатанинські забави на полі бою по трупам своїх і чужих. Ряжені клоуни 50-го року народження, які видають себе за ветеранів. Школота, яка знає тільки сралєна і, в кращому разі, Жукова, зате поначіплює георгіївських стрічок.




Персонально для мене героями є всі європейці, які воювали проти більшовизму(литовці, французи, українці, росіяни etc). Більшовизм - найбільше зло, яке коли-небуть існувало на цій планеті. Хоча абсолютно жодних претензій до простих солдатів з іншого боку в мене немає. Не за сралєна вони воювали, і не за комінтерн, а за свою землю, і воювали хоробро.

Summary: на тому світі немає супротивників, смерть єднає всіх. Хороші і чесні солдати давно відлетіли до Бога і спочивають з миром, виродки з обох сторін смажаться в пеклі. Життя триває.

*Совок - мається на увазі більшовицька партія. Народи країн совка до політики відношення не мали. Всі злочини режиму на совісті комуністів, а не простих смертних.

історія

Previous post Next post
Up