Istorijos tęsinys

Sep 14, 2012 08:49

afigiet. pasirodo, teisingai maniau, kad pėsčiųjų perėja prie Antakalnio progimnazijos, kurią aprašiau vakar (http://gedas.livejournal.com/364660.html), išties yra tapusi automobilių įvažiavimo-išvažiavimo keliu ( Read more... )

hm, šiaip sau, keistenybės, kelias karuose, ai, beprasmybės

Leave a comment

Comments 4

k999 September 14 2012, 07:30:01 UTC
Įtariu, kad jos tiesiog painioja įvažiavimus. Žino, kad įvažiavimas-išvažiavimas yra "kažkur čia" ir varo be jokio ypatingo intelektualinio krūvio. Manau, jog draiverė labai nustebtų išgirdusi tavo teisėtą pasipiktinimą :)

Tiesos dėlei, būtina pabrėžti, kad dauguma moterų vairuoja tvarkingiau ir protingiau nei vyrai... Kažkur... ten, kur niekas nemato :)

Reply

gedas September 14 2012, 07:34:01 UTC
>>Įtariu, kad jos tiesiog painioja įvažiavimus. Žino, kad įvažiavimas-išvažiavimas yra "kažkur čia"<<

Na negali taip būt - žmonės gi stovi, jos važiuoja tiesiai į žmones, laukiančius prie perėjos. čia tiesiog arkliškas naglumas. Kas dėl moterų - mane tas labiau ir stebina, nes panašūs bajeriai labiau "vyriškas stilius".

Reply


anonymous September 15 2012, 16:29:40 UTC
Galbūt jos važiuoja tyčia, galbūt netyčia sumaišo su išvažiavimu. Aš manau pats tinkamiausias šios problemos sprendimas būtų pastatyti tris kuoliukus ant šaligatvio, ten kur pėsčiųjų perėja. Žmonės praeiti galėtų, o mašinoms tai jau būtų kliūtis. Galbūt galima kreiptis į savivaldybę, pranešti apie problemą ir pasiūlyti sprendimo būdą?

Reply


Leave a comment

Up