Istorijos tęsinys

Sep 14, 2012 08:49

afigiet. pasirodo, teisingai maniau, kad pėsčiųjų perėja prie Antakalnio progimnazijos, kurią aprašiau vakar (http://gedas.livejournal.com/364660.html), išties yra tapusi automobilių įvažiavimo-išvažiavimo keliu.
šįryt prie jos belaukiant (iš mokyklos pusės) viena dama sumanė išvažiuot ir ramiausiai pasuko savo vežėčias - (lyg ir Mercedes-Benz A160) link pėsčiųjų perėjos (nors normalus išvažiavimas - vos už poros metrų, matyt taip jau įpratusi). Laukusieji žalios šviesos be didelių kalbų niūriai pasitraukė, likau stovėt vienas. Toji beždžionė (vairuotoja jos nelabai pavadinsi) šalčiausiai važiavo tiesiog ant manęs, teko pasitraukt (tespėjau rėžtelt kumščiu per stiklą), išlėkė į perėją ir nurūko sau.
Visus tokius išsukinėjimus-įsukinėjimus kasryt mano būriai vaikų, įdomu, kokios elgesio ir eismo taisyklės formuojasi bežiūrint į tai? O ir šiaip... mane kiek stebina laukiantieji - piktintųsi, užsirašinėtų numerius, dar ką - tiesiog pasitraukia nuo šaligatviu-perėja lakstančių erelienių (visais atvejais kiek mačiau vairavo moterys).
Dievaž, teks be juoko imtis videoregistratorių ir einant per šią perėją..:(

hm, šiaip sau, keistenybės, kelias karuose, ai, beprasmybės

Previous post Next post
Up