Vėl užkabino Ševčiuką

Aug 27, 2010 09:19

Na, bet kiek reikia būti bukiems piaro srityje, jei mėgini sukompromituoti "muzikantą Jurą" Čečėnijos karo tema:
marodierius )

padūmojimai

Leave a comment

Comments 5

nauticalis August 27 2010, 10:24:54 UTC
Aš taip suprantu, esi jo kūrybos gerbėjas? Nes galvoju ir apie kitą šito reikalo pusę: įsivaizduok, jei Ševčiukas būtų šalia Šatskich... Vis dar rūpėtų tiek, kiek dabar?

Ir dar galvoju, kas ten iš populiarių žmonių buvo 2003 metais prie JAV invazijos į Iraką. Nors filmas “Generation Kill“ - geras.

Reply

gedas August 27 2010, 11:56:31 UTC
..jei Ševčiukas, šių dienų Ševččiukas būtų prie Šatskich, greičiausiai būtų lygiai su kitais lietuviais paragvęs automato buožės.

Visos jo kūrybos gerbėjas nesu, bet paskutiniai pora albumų man labai patiko.

Reply

nauticalis August 27 2010, 12:22:32 UTC
Žinok, abejoju. :) Ir kažkaip tą abejonę anksčiau man Aleksandras Gradskis sukėlė.

Nebuvo ko ten tam Ševčiukui pyarintis dėl savo nuvarymo į karą, mat daugelis jo kolegų savo poziciją išreiškė kitaip ir kitokią, po ko karas tikrai įgavo neigiamą atspalvį, Jelcino reitingai smuko dar labiau, o Rusija buvo priversta karą baigti ir derėtis (todėl antrąkart gerai iš to pasimokė ir klaidų nekartojo). Ševčiuko jų tarpe nebuvo. Greičiau, atvirkščiai. Būtų automato neatėmę - būtų pozicija dėl “dūchų“ ir “čechų“ dar akivaizdesnė. Dabar beliko, ačiūdiev, tik sužeistiesiems padėti.

O kad dabar jis prieš (o tikrai?) Putiną, tai čia anoks ir nuopelnas. Grybcė, antai, su šiuo savo buvusiu kursioku padraugauja, nors bandymas tą paafišuoti jos PR specialistų buvo pasiūlytas atidėti iki kitos opinijos ir geresnių laikų (jau vien Batkos pakako). Tai va kaip dabar Ševčiuką vertinti - draugas jis mums dėl to, ar nelabai?... ;)

Gyvenimas, aišku, įvairesnis, nei atrodo.

Reply

gedas August 27 2010, 12:50:52 UTC
o aš jo draugu ir nevadinu. bet paskutiniu sakiniu viską labai tiksliai ir pasakei.:)
man jis kažkuo panašus į Strugackius - komunistas - bet antitarybinis..;)

Reply


Leave a comment

Up