més que una ciutat

May 11, 2009 13:18

This is Barcelona:

Read more... )

cities: barcelona, public

Leave a comment

Comments 14

(The comment has been removed)

gaueko_izar May 12 2009, 00:56:19 UTC
Not every tourist, unfortunately. Some are more interested in "OHAI PRETTY PICTURE!" or "OHAI BARS OPEN ALL NIGHT!" than experiencing a city like the natives.

I did a study abroad program with 30 people who were more interested in getting drunk at night because they were legal than they were in actually learning Spanish. *sigh*

In an ideal world, I wouldn't have to be aggravated with tourists. =P I know it's where the money is, but tourists...gah. x_____x I hate people who are more interested in taking pictures and "being somewhere" rather than having any kind of interest in the people who live there. =P

Reply


miss_black91 May 12 2009, 08:27:10 UTC
Quan algu em pregunta: ¿Que te Barcelona com per que et costi tant pensar en deixar-la? No se contestar. Es barcelona. Es l'ambient. Es la historia que es respira. Es tot.

I el català es una llengua meravellosa. (Me he criado hablando castellano, pero en fin XD)

Reply

gaueko_izar May 12 2009, 15:42:00 UTC
És això exactament. La majoria de persones que coneixo només pensen en Barcelona com a la ciutat de Gaudí, però és moltíssim més que això. És part de la ciutat i m'encanta, però no és tot. És més.

M'he enamorat. El vaig estudiant des de fa més o menys un any, però ja és part de la meva vida. No puc explicar-lo, però sento cada dia més que és la llengua que hauria d'haver parlat des de petita, que no sé, que he nascut parlant la llengua equivocada. ♥

Reply

miss_black91 May 12 2009, 15:49:20 UTC
Jo es que no soc persona d'una llengua. M'encanta el català, pero estimo la llengua castellana. I l'anglesa, estic ENAMORADA de la llengua anglesa, encara que hagi de pensar més per parlar-la i llegir-la.

Si algu ve a Barcelona i es dedica a visitar nomes monuments, no veu Barcelona realment. Es veu Barcelona passejant Barcelona. Parant-te a la plaça de la catedral hores i mirant la gent passar. Veus Barcelona quan passes per davant els Quatre Gats i sents la gents que ha estat allà. Veus Barcelona quan no vas per les Rambles, si no per un carrer colindant.

Reply

gaueko_izar May 12 2009, 16:06:48 UTC
Ni jo. :) La meva llengua és l'anglesa, però amb dotze anys vaig aprendre el castellà, i m'encanta. M'encanta parlar-lo i m'encanta l'accent castellà. El parlo amb orgull aquí perquè la gent només coneix l'accent latinoamericà, com el mexicà i potser el cubà, però a mi m'il·lusiona molt parlar castellà. I ara estic aprenent català i encara que no ho parlo del tot bé, em trobo cada dia fent els meus pensaments en català. Avui en el meu examen de francès em sortia paraules en català i tenia que pensar amb molta força perquè em salguessin les paraules en francès. xD M'agradan totes les llengües que parlo (el francès menys, però al menys el sap parlar, que no és cosa mala) i no tinc conciència de no poder parlar menys de dues idiomes ( ... )

Reply


waddi_wassi May 17 2009, 00:20:10 UTC
¿English, español o català? Es un problema cuando compartimos TRES lenguas, aunque lo dejaremos en español que es la que más controlo, si no te importa xD El catalán lo hablo desde niña, que por algo soy de Barcelona, pero al criarme lejos de allí, nunca he aprendido a escribir catalán. Aunque este verano eso cambiará, espero. También espero ser capaz algún día de hablar en un idioma y ceñirme a él en vez de colar palabras inglesas en el catalán o catalanas en el español, claro xD ( ... )

Reply

gaueko_izar May 17 2009, 00:46:02 UTC
A mí no importa cuál idioma me hablas, la verdad. xD ( ... )

Reply


edur_7 February 17 2010, 00:43:51 UTC
aupa!!! euskaraz badakizu? (usernameko izenagatik diot xD)
niri asko gustatzen zait Bartzelona, espero dut noizbait bertan bizitzeko aukera izatea :)
aio!!

Reply

gaueko_izar February 23 2010, 23:21:10 UTC
Lo siento, pero mi vasco anda fatal (aunque entiendo la mayoría de lo que me has dicho, así que al menos no estoy tan tonta perdida xD), aunque tomé clases cuando era más pequeña. Espero poder recuperarlo, al menos un poquito, uno de estos días. A lo mejor me estás obligando a esforzarme a practicarlo y todo. xD

Reply

edur_7 February 24 2010, 01:41:02 UTC
jejej bueno, te había comentado en euskara porque te había visto el nombre de usuario. simplemente lo que había puesto era que me encanta Barcelona y que espero tener la oportunidad de vivir allí durante una temporada.

por cierto, he visto en tu perfil que te gusta la música de la India? me encanta!!! tengo 2 amigas de allí que son hermanas(adoptadas, pero ya eran bastante mayores cuando vinieron-9y6 años) y me han pasado mucha música. una de mis favoritas es Aaja Nachle, además el baile es genial. Y bueno, Jai Ho de Slumdog Millionaire, "tú eres mi destino" es preciosa

aquí estaré si quieres practicar euskara!! un beso!!

Reply


gozosent April 15 2011, 13:02:49 UTC
Keep posting stuff like this i really like it

Reply


Leave a comment

Up