Socialinės reklamos: AIDS prevencija I

Apr 23, 2008 15:52

Jau praeitais metais mane linksmino nuotaikingi ir originalūs AIDS prevencinės programos plakatai. Šitas postas turėtų galbūt pasirodyti tradiciškai gruodžio pirmąją, bet ko tik žmogus neprisigalvoji, kad mokytis nereikėtų... Labai smagu matyti, kad visgi buvo atsisakyta tradicinių AIDS prevencinių plakatų kaip kad  Afrikoje ŽIV užsikrėtusių vaikų nuotraukų. Visą šį projektą vokiečių sveikatos švietimo centras patikėjo jauniems žmonėms, paskelbęs konkursą prevencinės programos plakatams. Rezultate turime paprastą, nuotaikingą ir "užkabinančią" reklamos kompaniją, sukurtą ir įgyvendintą vienos aukštosios mokyklos studentų.
Ir dar turiu kai ką pasakyti. Seksualinis švietimas čia- funkcionuojantis ir labai rimtai priimamas tiek mokinių, tiek tėvų, tiek mokytojų. Tuo tarpu Lietuvoje, mūsų mokykloje, mūsų kvaištelėjusi tikybos mokytoja kažkokiu būdu įtakojo dirktorių, kad tas panaikino seksologo pamokas, kurios ir taip tebuvo lašas jūroje... Kartą ar du per mokslo metus.. Jos teiginys buvo, kad sekso iki vestuvių negali būti.

O dabar pristatau prevencinę reklamą 2007 (2008 metų sudėsiu ryt, ana kiek nešvankesnė :))):
Rinkite favoritą :)



Kaip septintame danguje.
Šis ir kiti paimti iš www.machsmit.de



Įsimylėjaliams.



Gumytę, meškuti! (šeip Gummibärchen reiškia guminuką).



"Greitukas" :D





Dovanoti su meile.



Pavasariniai jausmai.









Pasaulio kalba.



Va čia su vertimu truputį sunkiau... Manyčiau, kad tiktų "išganimo valanda", vokiškai suprantantys, gal kokių pasiūlymų?...



Angeliukui ir velniukui.

reklama

Previous post Next post
Up