Україна патіряла страх)

Aug 03, 2008 20:15

Я думала, що смішніше за роман "Город Львов" вже неможливо придумати. Але державні російські канали, виявляється, вміють стібатись не гірше)))))))



image Click to view



Це вам не якийсь там ПДРС з його Феодосійською рапсодією)))) Тут не просто "білі тіжолой бандурой, піщу давалі на салі"))) Тут людям реально страшно))))))))))))

пердли, українофоби

Leave a comment

Comments 10

di_mur August 3 2008, 20:30:21 UTC
Ты знаешь, это не очень смешно даже мне старому кавеенщику.
Есть вещи, над которыми смеяться можно только с одновременной прививкой...

Reply

gapusia August 4 2008, 02:37:28 UTC
воно то правда, що над хворими сміятись не можна. але цей державний маразм вже перейшов усі межі. і як на мене, то прививки треба робити тим, хто штампує такі страшилки. а ще краще - ізолювати їх щоб не заражали мільйони здорових... проте, я тебе розумію - ти їх слухав з раннього дитинства. а я виросла на Західній Україні і трошки в курсі, що там відбувалось раніше, тай тепер... тому мені смішно, коли про стьоб роблять такі репортажі, та ще й з такими трагічними мінами)

Reply

di_mur August 4 2008, 06:05:41 UTC
Ти не повіриш, може, але факт, що я дізнався про бандерівців вперше від своєї вчительки англійської мови у вінницькій дев"ятій школі, яка колись в класі розповідала, що бандерівці застрелили через місяць по приїзду працювати за роозподілом ВЧИТЕЛЕМ на Івано-Франківщину її першого чоловіка, одпужені вони були тоді два місяці.

Дома мені про бандерівців не розповідали, бо це не пам"ять моєї родини, хоча місцеві українські поліцаї - пам"ять.

Тут не так уже й багато стьобу.
Бандерівці чинили злочини проти людства, до якихвідносяться і убивства мирного населення (некомбатантів).
Тому стьобатися над таким, імхо тупо.
А оспівувати такий "патріотизм" - небезпечно.
З привітом,
ДГ

Reply

di_mur August 4 2008, 08:18:55 UTC
я впевнена, що твоя вчителька не розповідала тобі, що вчителів вбивали переодягнені енкаведисти, бо їй і самій вішали на вуха цю червону пропаганду. а мої діди там воювали, і я це знаю не через радянські газетки...
але смішно мені не від історичних фактів, які перекручували десятиліттями, а від того, що на повному серйозі сучасний журналіст розповідає, що йому страшно, щоб не стрілили в спину (хоча сам репетує на повний голос про "страшні" діяння націоналістичної влади просто посеред вулиці і чогось йому не страшно))) а тьотя-диктор з трагічною міною все це коментує... так можна і по "Феодосійській рапсодії" зробити коментар))) чи ти теж боїшся ходити по вулицях західно-українських міст?

Reply


burlakko August 3 2008, 20:47:58 UTC
Запость в фофудью! Тут:
[info]phophudia

другий ролік там вже був, а от першого не пригадую..

Reply

gapusia August 4 2008, 03:27:59 UTC
а я там шось не є учасником) як не важко, то перепость: www.1tv.ru/news/n118439

Reply

burlakko August 4 2008, 19:13:56 UTC

(The comment has been removed)

gapusia August 4 2008, 08:22:05 UTC
мало того, їм ще й подобається там розважатись! але ж приїхати може не кожен... то ж сучасним енкаведистам треба сіяти цю ворожнечу в дусі холодної війни й надалі(((

Reply

(The comment has been removed)

gapusia August 4 2008, 14:53:11 UTC
та тут така справа: в пику плюнеш, знову звинуватять в тому, що масквічєй не любимо. от якби вища влада конкретно сказала своє слово з приводу цих провокацій... і при тому голосно сказала, щоб хто хотів, міг підтримати (маю на увазі інші країни, які чекають цього). а так маємо при владі козачків((( то чого ж дивуватись цим брехунам...

Reply


Leave a comment

Up