Киевские троллейбусы оборудовали бесплатным Wi-Fi

Mar 01, 2017 08:48

Originally posted by oleg_leusenko at Киевские троллейбусы оборудовали бесплатным Wi-Fi
Коммунальное предприятие «Київпастранс» совместно с Ощадбанком оборудовали десять троллейбусов с доступом к сети Интернет. Об этом в соцсети Facebook сообщил генеральный директор предприятия Дмытро Левченко.



Спеціально для проекту було відібрано одні з найдовших тролейбусних маршрутів КП «Київпастранс», які курсують у центральній частині міста, Святошинському, Шевченківському та Подільському районах за маршрутами № № 5, 6, 18, 25, 28, 33, 35, 41. Обрані тролейбуси позначені спеціальними наліпками «Free Wi-Fi» як зовні, так і в салоні, інформує Мій дім Україна.

- Безкоштовний доступ до мережі Wi-Fi прямо в громадському транспорті дасть змогу нашим пасажирам не лише користуватися соціальними мережами або переглядати новини, але й більш ефективно планувати свої поїздки. За допомогою додатків Яндекс. Транспорт та EasyWay кияни можуть відслідковувати пересування громадського транспорту або уникати заторів. А зайшовши на офіційну сторінку КП «Київпастранс» можна ознайомитися з маршрутами та графіками руху громадського наземного транспорту, - повідомляє Дмитро Левченко.

Безкоштовний Wi-Fi також працює і у сучасних трамваях PESA та Електрон, які курсують Борщагівською лінією швидкісного трамваю.


ua

Previous post Next post
Up