Зранку в твіттері виник спір про якість кави "галка", типу "кава Галка - найгірше що може статися з тобою зранку". Частина народу підтримувала цю тезу про галку-пугалку, частина спростовувала. З свого досвіду можу стверджувати що з "лавацци" на "гердан" безболісно переходжу, щоправда я ще додаю корицю, кардамон і гвоздику.) Так що приготування
(
Read more... )
Comments 64
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
(The comment has been removed)
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
а тепер такого магазину не стало, зате з Італії контрабандою возять товари "до кольору до вибору", у багатьох місцях можна купити італійські продукти. беремо переважно Лаваццу у сріблястих пачках.
до речі, якось купили Лаваццу у супермаркеті, пачка така ж, як італійська, але на ній написано "розфасовано у Казахстані для країн СНД". зовсім інша кава. ну, але то таке... розмова ж про каву, а не про нашу дику економіку...
Reply
Reply
Leave a comment