(Untitled)

Oct 16, 2012 14:17

спробувала варити борщ з обсмаженими каляфйорами замість звичайної капусти. Мені подобається, а Марта, яка каляфйори любить як є, сказала, що переводняк продукту, бо вони набувають смаку борщу, а не навпаки.
Зрозуміла, що я їх люблю більше за фактуру, аніж за смак.

їжа

Leave a comment

Comments 6

promonaut October 16 2012, 13:34:50 UTC
Каляфйори придатні лише до літньої легкої зупки.

Reply

fish_ua October 16 2012, 14:15:07 UTC
не знаю. по 4 гривні вона у нас тільки в жовтні, тому літня зупка пролітає.

Reply

promonaut October 16 2012, 14:23:26 UTC
мда, чьо-о-орт, забув про географію

Reply


daemirel October 16 2012, 21:13:00 UTC
Питання з лісу.

А що то є - "каляфйори"?

Reply

fish_ua October 17 2012, 04:35:55 UTC
Винничук так цвітну капусту зве.

Reply

daemirel October 17 2012, 06:43:11 UTC
Оу...
/пішла шурхотіти листям/

Reply


Leave a comment

Up