нічне про Могутність Держави

Aug 08, 2011 05:18


Бориспіль надбав гарненький термінал - F, нівроку. Блішки на кшталт понижчого клоунського гасла (а ілюстрації, ілюстрації!) смішать, але будьмо великодушні.


Read more... )

мандри, політика, via ljapp, історія, розвиток і глобалізація

Leave a comment

Comments 6

chita_i August 8 2011, 21:04:35 UTC
Особливо прикольно перетягати чемодани між терміналами, заважаючи машинам (пішохідні доріжки мають високі бордюри щоб "заїхати" туди, якщо прогавив). Новий термінал теж маленький. Якщо порівняти з тими ж європейскьими сусідами, то в Україні аеропорти то просто сором. Кафешки там всі "імпортні", коротше, меншовартість всюди. Бо бідність держави - не повірю. Добре хоч вже на митниці всіх попустило. Не як раніше. Везете валюту? Покажіть! У мене не було, але у попередніх у черзі бачила своїми очима.

Reply

ferike August 9 2011, 10:43:49 UTC
Там ще якісь термінали будуються. А взагалі Києву й не потрібний аеропорт розміру Кеннеді, трафік поки що не той.

Reply

chita_i August 9 2011, 15:17:51 UTC
А трафік не той, тому що на туристичних мапах ми досі, як совок на периферії та біла пляма. І це ж ми нібито "транзитний" шлях! Я вважаю, що дуже навіть потрібно. І не тільки в Києві, а і у декількох обласних центрах. Ми, звичайно, не англійці на острові, але цивілізованій країні дуже треба. Тоді наше життя стане зовсім іншим. А то прямо як у мене в рідній Нікарагуа. Монополісти так піднімають ціни (та і прямих рейсів майже нема), що мої "родичі" німці сюди втрьох літають за таку ціну, як я плачу одна, щоб долетіти до України. Хай їм грець тим бандюкам компартійним (я про останніх 20 років) при владі та моєму зашуганому народові.

Reply

ferike August 10 2011, 09:27:35 UTC
ми "біла пляма" ще з часів монгольського ярма, а звикнути ніяк до цього не можемо...

Reply


є й практичніши речі. Наприклад lovkyj_man August 10 2011, 01:15:55 UTC
в терміналі F дбайливо розташовано екран зі списком рейсів та воріт на посадку. Його підвішено під прямими променями сонця і, відповідно, щось прочитати на ньому можна лише під час хмарності.

(Що цікаво, був там в той самий день.)

Reply

Re: є й практичніши речі. Наприклад ferike August 10 2011, 09:28:18 UTC
тобто екран крутиться разом із сонцем? :)

Reply


Leave a comment

Up