бюстгалтери носити нема сенсу

Dec 14, 2013 12:35

виходить, без бюстгалтера груди обвисають значно повільніше, ніж із ним.(у Франції 15 років проводили дослідження з жінками у віці від 18 до 35 років, і з"ясували, що від бюстгалтерів нема взагалі ніякої користі, а часом ще й шкода -- бо без бюстгалтера в жінок краще розвиваються ті м"язи, до котрих кріпляться груди, і поєднувальна тканина ( Read more... )

телесность

Leave a comment

Comments 2

rich_ka December 14 2013, 13:04:36 UTC
До народження сина я прекрасно ообходилась без бюстгалтера, а тепер - просто незручно, груди, після довгого годування, обвисають, ліва більша за праву, таких бюстгалтерів точно не шиють.:)

Reply


ognivka December 16 2013, 14:34:48 UTC
Чесно кажучи, я би не воліла одразу відмовитися від бюстгальтеру. По-перше, вибірка не дуже репрезентативна - молоді жінки, до того ж не кожна відмовиться від його носіння - для цього груди повинні самі по собі бути достатньо пружними, як мені здається. По-друге, для великих грудей ця частина білизни має не тільки естетичне, але і функціональне значення: влітку не так спекотно, та й у русі зручніше. Хоча дійсно, у багатьох випадках можна ним знехтувати

Reply


Leave a comment

Up