трохи з запізненням, але не можу не поділитись

Mar 17, 2008 22:36



Дорогі жінки!

Бажаю кожній з вас багато сонця, тепла і любові. Здоров'я - вашим дітям і близьким, злагоди - родинам, благополуччя і впевненості у завтрашньому дні.

Миру, спокою і щастя.

Нехай весна стане початком добрих змін у житті кожної з вас.

З повагою -
Віктор Янукович

Шановні жінки!
Сердечно вітаю вас зі святом весни, любові та краси - Міжнародним жіночим днем!
Весела жіноча усмішка, краса і грація, працелюбність і доброта завжди викликали захоплення у чоловіків. Покликання жінки - народжувати і виховувати дітей, бути берегинею сімейного вогнища. Але не менш важливою є сьогодні участь прекрасної половини в суспільному житті. І ви довели, як можна успішно займатися політикою і бізнесом, бути професіоналом своєї справи в будь-якій сфері діяльності.
Без вас, дорогі наші жінки, не було б стільки світла, любові і тепла, адже ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ. Ви даєте нам нові сили, допомагаєте стати кращими, добрішими, впевненішими в собі. Для цього потрібні особливий жіночий такт, інтуїція, терпіння, витримка - ці дивовижні якості, яких іноді так не вистачає нам, чоловікам.
Велике вам спасибі, милі жінки, за материнську ласку і мудрість, ніжність і підтримку. Сердечно бажаю вам, наші дорогі матері, дружини, доньки та сестри, вічної молодості, радості та краси. Нехай вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог.
Хай кожен день життя буде сонячним та радісним, осяяний любов’ю та щастям, а в душі цвіте весна - як символ надії та змін на краще.
Щиро ваш,
Голова Народної Партії
Володимир Литвин

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк привітав жінок з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 березня, повідомляє прес-служба парламенту.
"Велике спасибі вам, милі жінки, за материнську ласку і мудрість, ніжність і добре слово. Сердечно бажаю Вам, наші дорогі матері, дружини, доньки та сестри, нев'янучої молодості, радості та краси.
Нехай Вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог.
Будьте коханими і кохайте, а ми, чоловіки, робитимемо все, аби ви почувалися щасливими", - йдеться в тексті привітання Яценюка.

Зі святом! Весна дарує нам свято ніжності та любові. Перші квіти встеляють шлях красі, пробуджують найніжніші почуття і нові надії. В цьому весняному святі квітне жіноча врода. Дорогі мої! Любі матусі, бабусі, сестрички й донечки!
Вітаю вас із цим чудовим днем краси та любові. Нехай серця зігріє турбота дорогих і люблячих людей, а Бог оберігає від негараздів.
Всміхніться весні, розкрийте себе новому життю.
Весна обов`язково переможе!

Юлія Тимошенко.
оригінальністю виділився хіба Янукович (проблеми з оплатою праці прес-служби?), а Тимошенко дозволила собі їдкі коментарі на тему "чоловіки готують нам їсти і подумки дякують, що 8 березня це один день в році" тільки в усних інтерв"ю
Previous post Next post
Up