Leave a comment

Comments 23

abbat81 September 17 2018, 11:56:38 UTC
хспди, від ког оне чекав то вже й дочекався.
Чому нам не варто зневажати вишивату? Хто така та вишивата, якщо це два слова: вишиванка і вата. Тобто вата у вишиванці. Чому мені її не зневажати? Чи вже здатись і назвати себе вишиватою, так я за вишиванки, але проти вати.

... )

Reply

euthanasepam September 17 2018, 12:04:57 UTC
По-перше, я недаремно поставив теґ «езоповою мовою».

По-друге, «вишивата» - це особливе отруйне слово.

Жоден притомний, свідомий українець ніколи не скаже це слово у жодному контексті, крім цитування. На мою думку, нема й не може бути реального зв’язку між вишиванкою та маркерним отруйним словом «вишивата». Московські виродки навмисне так скомпонували це слово, щоб заплямувати наш національний одяг насамперед у наших очах, щоб змусити нас через психологічний дискомфорт відцуратися рідної культури та мови і надбати антипатію до людей, що носять вишиванку. І ви, зауважу, дію цієї московської отрути саме унаочнили. Що з того, що Поклонська у вишиванці? Та геть нічого. Крім українців такий одяг носить чимало інших народів, це не якийсь наш унікальний винахід.

Reply

abbat81 September 17 2018, 12:14:18 UTC
Поклонська як альтернатива значення вишивата. Не маючи можливість зупинити те засилля, я вибрав спосіб змістити траєкторію того слова.

Reply

euthanasepam September 17 2018, 12:19:49 UTC
Дарма. Поклонська ніяк не може нам зашкодити, хіба москалям. :)

Слід не зі словами боротися, а з брехнею та оманою їхнього вживання. Наприклад, з москвофільською пропагандою про «большинство русскаґаваряшшіх наших рєбят в ВСУ». З нескінченним кавулінням «не на часі» у питаннях дерусифікації. І так далі, багато їх є, і ви знаєте про ці наші проблеми.

Reply


Leave a comment

Up