Про Хмельницький та про Залужного

May 14, 2023 21:01

 

1. Якщо я правильно розумію фєню медійної обслуги Zелених слуг кремлівського народу, Залужний вже таки не керує нашою армією.

Ось що нині пише Ганзя Маляр:

«Командувач Сирський 💪тримає ситуацію під контролем. Аналізує, планує, приймає рішення. Як і мусить бути, справжній бойовий генерал з військом у найгарячіші моменти».

https://t.me/annamaliar/737

А Шмаркля з ЄКротом їздять по закордонах, аби посполиті не пов’язали цю новину з ними. Проте, як має розуміти кожна притомна людина, такі речі не трапляються без відповідного наказу керівництва держави.

Отже, тепер український народ має «справжнього бойового генерала». Шукайте і читайте його біографію, а також поцікавтеся, де діти Сирського та де діти інших блазнів зеленого шапіто.

2. «Недорогенькі» та інші медійні проститутки хором з блазнями зеленого цирку розповідають усяку всячину, та забули розповісти вам про вибух у Хмельницькому. Так само, як забули розповісти про вибух у Павлограді. Хіба ж це новини для Країни Мрій? Хіба ж для цього колаборанти знищили свободу слова та виплекали Zомбімарафон?

Вибухнуло потужно. Масштаб події можна бачити на цьому відео:

image Click to view



https://www.youtube.com/watch?v=QkPC7BuRJAs

Кацапи зробили інфографіку про цю подію:

https://t.me/rusengineer/888

https://rybar.ru/piwigo/upload/2023/05/14/20230514175321-b7e588c1.jpg

Як гадаєте, любі друзі, чому кацапи знають про те, що трапилось в Україні, більше за вас?

P. S.

Не знаю, чи кацапи це намалювали, та мала роздільна якість якраз може вказувати на те, що фото зроблено їхнім космольотом.

Територія зберігання боєприпасів до (давніше фото Гугла) та після вибуху:





https://t.me/lost_armour/706

брехня вбиває, зелені сцяки в морду, медійний сказ, ворог на банковій, зелена чума, колаборанти, блазні та клоуни, зелені слуги кремлівського народу, внутрішні вороги

Previous post Next post
Up