Leave a comment

Comments 5

geray_bek April 25 2023, 19:43:48 UTC
Это всё ерунда... Ведь самое главное что? Правильно: то что не Порошенко. Ведь это было главной мыслью лохтората... Ну, а Херсонская область, Буча с Ирпенём, Мариуполь с Бахмутом- это "мелкие издержки" в достижении той самой главной цели.

Reply

euthanasepam April 25 2023, 20:43:28 UTC
Звинувачувати виборців у тому, що голосують не так, як ви б хотіли, це несправедливо. Всі громадяни мають однакове право на свій вибір. І заздалегідь знати про те, чим є насправді їхній кандидат, вони переважно не могли, бо це не дуже було на поверхні, а вони не цікавились його історією з такого погляду. Мають на це право. Гріх лежить не на тому, кого надурили, а на тому, хто надурив.

Reply

geray_bek April 26 2023, 05:48:18 UTC
Частково згоден із Вами. Справа в тому, що навіть наводячи факти, закликаючи до здорового глузду, вони (прихильники ЗЕсеріалу), ставали агресивними, звинувачували у наклепі та спробах розколу України

Reply

euthanasepam April 27 2023, 13:26:42 UTC
У всякому разі судити й карати за злочини проти народу і країни слід не виборців, а тих брехунів і маніпулярів, які привели виборців до конкретного вибору на виборах, що спричинив тяжкі наслідки: Коломойського та його банду, Зеленського та його «друзів», «недорогеньких», які брехали громадянам з усіх медій, кацапських «кротів» і шпигунів.

Reply


Leave a comment

Up