Дикість як межа

Jul 04, 2012 00:26

Зараз нет вибухнув реакцією на мовний закон. І доволі часто зустрічається думка про те, що будь-які відкриті протестні дії безрезультатні. А ті, хто цим займається, ризикують виглядати дикунами (цікаво в очах кого, мабуть іноземної спільноти). Не торкаючись того, якими методами та чемна спільнота сама бореться з подібними викрутасами власної ( Read more... )

мова, шовонобуде, Україна, вперед в минуле, совок, влада, історія

Leave a comment

Comments 11

oles_maslak July 3 2012, 21:44:49 UTC
все правильно

Reply


chita_i July 4 2012, 03:32:05 UTC
Якщо це була я, то ви помиляєтесь. Я кажу що ситуація не мусить перетворитися на громадянську війну. Тільки тоді втрутяться усілякі "миротворці" русскіє перші. Також вважаю дивною позицію Свободи (а я не дуже вірю Дзеркалу Тижня), які кажуть що Олег Тягнибок закликав усіх патріотів «до зброї!» і оголосив національну мобілізацію. При цьому він дипломатично заявив, що «наша зброя - нашa інтелект». Він що, інтернету начитався? )))

Вона це Україна? Зброя то інтелект? Було б гарно, якби пояснили, що мається на увазі ті, хто закликає. Бо неукраїнська держава зараз озброєна краще ніж ті "всі" кого закликається до зброї. А самі вони підуть битися?

Reply

eustafius July 4 2012, 07:36:42 UTC
Я не мала на увазі когось конкретного (інакше б поставила цитату з посиланням) . Ваша позиція мені зрозуміла і прийнятна. Ситуація надскладна і напороти дурниць тут зовсім недоречно, тож здоровий глузд не завадить. Я про те, що не треба боятися і уникати радикальних дій там, де вони необхідні.
Хоча, судячи з усього більшою проблемою є невгамовна здатність слабкодухих, але честолюбних людей заради власних амбіцій знищувати спільні справи. А з ними й долі інших людей.

Reply

chita_i July 4 2012, 15:15:09 UTC
Просто коли зазиваєш до кровопролиття, непогано б хоч приблизно підрахувати, про чию кров йдеться і у яких пропорціях. Але головне питання це: що далі? Хто позбавився кого такою дорогою ціною, і хто тепер зверху щоб замінити що є. Бо якщо все робити бездумно, результатами скористаються зовсім не ті, на кого ми розраховували. Або спроба не вдалася, наші наступні дії. Якось поетичні приклади не втішують.

Reply

eustafius July 5 2012, 06:47:13 UTC
Я теж проти бездумності, у будь-чому. План має бути завжди і його запасні варіанти також. Мені даний приклад зовсім не здається романтичним, і в тих подіях, що відбуваються зараз, романтики теж мало.
Нічого толком не сплановано (у нас), люди готові щось робити, тільки не знають що і коли. А якщо вдасться не проґавити цей момент, то все може обійтися мінімальними жертвами.

Reply


mykolap July 4 2012, 04:16:37 UTC
А от Болбочана розстріляти Петлюрі нічого не завадило

Reply

eustafius July 4 2012, 06:57:04 UTC
Ото ж бо. І конкурента усунув і сам ніби там ніпрічом. До речі, арештував Болбочана саме Волох...

Reply


(The comment has been removed)

eustafius July 5 2012, 06:50:51 UTC
тепер ще треба круто робити))
п.с. вчора познайомилася з Грч, вона чудо! =)

Reply


garry_show July 4 2012, 06:27:23 UTC
Та ну, це якась атмазка була.

Reply

eustafius July 4 2012, 07:04:42 UTC
Цікаво, що за тим стояло насправді. Але факт - Петлюра неодноразово вимочував щось подібне. Та й інші таваріщі теж. Не дарма ж в серпні 19-го Київ провтикали

Reply


Leave a comment

Up