(Untitled)

Jul 12, 2008 00:55

Taas näitä, sori. Mulla alkaa olee pakkomielteenä tälläset. 8D

Selaa läpi minun kiinnostuksenkohteeni, valitse niistä yksi (tai muutama) josta haluat tietää enemmän ja minä selitän miksi se on listalla.
Sitten postaa tämä journaliisi, jotta muut ihmiset voivat kysellä sinun kiinnostuksenkohteistasi.

Leave a comment

Comments 14

m_misery July 11 2008, 22:02:17 UTC
mahanpohjatunteet ja epätäydellisyys. :3

Reply

error512 July 11 2008, 22:05:07 UTC
No mahanpohjatunteet on sellasii mulle, että mä sekä inhoan, että rakastan niitä 8D Se tulee yleensä siitä, kun joku sanoo jotain, mitä ei olisi odottanut tai sitten siitä, kun joku sanoo jotain mikä on hirmusen kivaa/kauheeta. En oikeen osaa selittää miten sen tuntee :'D

Ja epätäydellisyys.. no öö. Mua jotenkin kiinnostaa,kun kaikki ihmiset vaatii kaikkien olevan täydellisiä, vaikka monet silti sanoo, ettei kukaan voi olla täydellinen, niinkuin se onkin. Silti osa ihmisistä tuntuu vaativan sitä, mikä on suunnattoman kiinnostavaa. Ja ite koen olevani harvinaisen epätäydellinen, joten kai sekin siihen vaikuttaa.

(En osaa vastata fiksusti, että muutkin tajuis :'D)

Reply


siipirikkoinen July 12 2008, 08:31:15 UTC
Hmm, vaikka värikkyys, epätodellisuus & siivet. ü

Reply

error512 July 12 2008, 09:26:27 UTC
Okeii! 8) Selitän ne tuollai kohta kerrallaan. Eli
Värikkyys: Mä tykkään ihan hirmusesti väreistä, etenkin jos niitä on tosi paljon ja eri värejä "samassa". Musta on kivan näköstä, kun jossain tulee vastaan ihminen, jolla on hirmusen värikkäät vaatteet, sillon tulee paljon pirteämpi fiilis itellekin 8D

Epätodellisuus: No tuotaa, mites mä tän selittäisin. No musta on jännää miettiä, että onko tää kaikki mitä me sanotaan todellisuudeksi ihan oikeasti totta, vai onko jotkut asiat vaan epätodellisuutta (kuulostaapa typerältä.) Mutta mua silti kiehtoo, että mikä tekee asioista epätodellista. Ja kuinka paljon juttuja epätodellisuudessa voikaan olla, mikä tietenkin riippuu ihmisten mielikuvituksenkin määrästä.

Siivet: Aww, mä haluisin osata lentää. Mä haluisin itelleni siivet. En osaa ees kuvitella miten hienoa ois, jos joskus sais omat siivet millä lentää 8) Ja jos kuviin on muokattu/kuvassa on jollain ihmisellä siivet, tykkään siitä kuvasta 98 % todennäköisyydellä ihan vaan siksi, että siinä on siivet (se 2 % tulee siitä, onko ne siivet ( ... )

Reply


sansku_ July 12 2008, 14:58:09 UTC
Ok öö ikuisuus, katseet, kirjeet, konffa [mikä se ees on? :D], pakkoliikkeet ja tulevaisuus. Vähän monta mut. :)))

Reply

error512 July 13 2008, 12:29:39 UTC
Joo, kiva vaan että on monta. Mutmut okei, selitän taas tällee yhen kerrallaan 8D

Ikuisuus: Mun mielestä on jännää miettiä, että onko tässä maailmassa (/maailman ulkopuolella) olemassa mitään, mikä olisi ikuista. Ja jos on, onko ikuisuus oikeasti ihan vaan niin kauan kuin voi olla. Tai tarkoitan siis.. kuinka pitkä aika ikuisuus sitten oikeasti on?

Katseet: No aww. Sana katse saa mulle jo aikaan sellasen söpön fiiliksen, vaikka monetkaan katseet ei todellakaan ole söpöjä. Mutta katseet on siitä jänniä, että siitä näkee todella paljon sen mitä ihminen ajattelee. Oon silti todella huono tulkitsemaan katseita tai vastaavaa, mutta se jotenkin kiinnostaa.

Konffa: Se siis on joka vuosi Keuruulla järjestettävä Juhannuskonferenssi, eli tavallaan helluntailaisten juhannusjuhla. Mä en kylläkään ole helluntailainen, vaan ihan evlutti, mutta oon muutaman kerran konffassa ollut ja mun mielestä se juhla on kaikista hienoin, missä oon ikinä ollut.

Pakkoliikkeet: En itseasiassa osaa selittää. Mä vaan haluaisin tietää, että mistä ne johtuu (no ( ... )

Reply

sansku_ July 13 2008, 12:35:38 UTC
Pakkoliikkeet... ne on siitä hassu juttu, että niille ei oikeasti voi mitään. Miekin saan niitä aina välillä niin, että jalka alkaa nykiä tai muuta ihan omaa vauhtia. Ne ei ole useimmitenkaan kovin kivoja, mutta... toisaalta ne on aika mielenkiintoisia, joskus sitä ihmettelee, että mikä saa sen jalan liikkumaan, vaikka... no, periaatteessa sen ei _pitäisi_ liikkua. :DD Tai silleen, okei, pystyn liikuttelemaan jotain varpaita kyl, mutta välillä miettii, että mikä oikeasti saa ne pakkoliikkeet aikaan, varsinkin jos ei pitäisi kyetä liikkumaan.

Mut joo. Innostuin liikaa tuosta aiheesta... :D

Reply

error512 July 13 2008, 12:37:32 UTC
Aijaa :O Kuulostaa aika.. oudolta. Mut siis niimpä, just tota mä hain siitä! :D oikeesti on niin outoa aatella just sitä syytä mikä saa just esimerkiksi jalan sillai nykimään. Ihan outoo.

Haha :D Eipä se mitään, kiinnostava aihe kuitenki!

Reply


Leave a comment

Up