Hate.

Dec 05, 2005 09:36

And of course the invisible knife just HAD to start slicing at my brain THIS VERY MORNING. The day when I was supposed to write clever things about the three books I've read by Tove Nilsen. It might have something to do with the stressful weekened and the fact that I had little sleep last night since I sat up studying until half past twelve and ( Read more... )

Leave a comment

Comments 20

juvielle December 5 2005, 17:20:32 UTC
Håper hode er bedere og at du fant på noe med dilemmane!

Reply

eclipsu December 6 2005, 10:44:29 UTC
Takk for omtanken (:

Det er det, og det gjorde jeg (:

Reply


boy_exploserous December 5 2005, 21:31:07 UTC
"En soloppgang har aldri vært så stygg..."

"Alle som har hatt hodepine vet at hodepine er noe av det værste som finns"

Du kan ihvertfall drite i de spystenkte møkkasabbene av noen luddere som kaller seg medelevene dine! Blekkspruter alle sammen! X(

Reply

eclipsu December 6 2005, 10:38:42 UTC
Hvor er sitatene fra?

Og alle som har hatt migrene vet at dét er det verste som finns. :P

Hahahaha. Blekkspruter, ja. Jeg tror jeg drømte om blekkspruter i natt. Litt. Det har vært litt mye blekksprut i det siste. Tone Holmsen i Tove Nilsens "Chaplins Hemmelighet" legger stadig ut om havet og sugekopper, og lørdag morgen var det en tegneserie hvor ei jente fikk en akkar i ansiktet, og så kom the cool cheerleaderg gang og hun bare "Eeeeh *rødme*". Dritflaut med akkar i trynet, lizzm. Tror faktisk det var Heksen Sabrina i tegneserieform. Digg. Kniz.

Reply


evil_little December 6 2005, 00:30:33 UTC
Feel better and it's a good thing you got it postphoned.

Reply

eclipsu December 6 2005, 10:35:25 UTC
Thank you (:

Reply


sommerfinger December 8 2005, 22:01:08 UTC
Unnskyld for det med teen (siden det var jeg som startet det). Vi har masse helt like teposer hjemme, jeg kan ta med sånne til deg og så merker ikke foreldrene dine noenting?

Reply

eclipsu December 9 2005, 11:11:27 UTC
Det toget har allerede gått. Mamma klikka på meg. "Hvor er teen min?!!?!" Meg: "Jeg vet ikke, jeg er ikke gjestene mine. Jeg så ikke hvor de la det." Hun: "Drittunge! HVOR ER TEEN MIN?!" etc. Hun drakk varmt vann med nypeekstrakt.

Men OK, nå virker det sikkert som om jeg prøver å gi deg skikkelig dårlig samvittighet, men ikke egentlig. Jeg var bare så sliten og stressa og alt på lørdag, og jeg ante ikke hvor teen var og ble forvirra og tenkte bare "Ekstra søl og oppvask og styr" og ble litt og stressa vertinne. Beklager. :/ (Alvorlig talt. Beklager.)

Reply

sommerfinger December 9 2005, 11:25:41 UTC
Unnskyld >_< Jeg tenkte ikke at de ville drikke den opp (jeg tok bare én pose, jeg lover).

Men du kan jo si at du fant igjen teen og gi henne posene fra meg? Da virker det ikke som om den ble drukket opp. (men hvis teen var så viktig for henne at hun kalte deg drittunge, hvorfor har hun ikke mer te? Hjemme har vi sikkert nok te til fire tetørste selskaper, selvom mamma og pappa helst drikker kaffe)

Reply

eclipsu December 9 2005, 11:41:16 UTC
Det er OK. Unnskyld her også. La oss slutte å unnskylde oss hele tiden. (: LA OSS ALLE VÆRE VENNER. Matlagingsvenner. Med herlig mat som et visst annet par går glipp av. OH WELL, mer til oss, sier nu jeg. (: (:

Men hun lette seg grønn og hit og dit og opp og ned og gul. Jeg kan si den var på rommet mitt eller noe. Nei, det blir teit. Det gikk jo bra. Hun er sånn PLUTSELIG supersint og så PLUTSELIG er alt OK igjen.

Jeg antar at hun ikke regnet med et større tap av te i nærmeste fremtid. Prognosen var "ett stk tepose kvar kveld" og deretter innkjøp av ny. Sikkert.

Reply


Leave a comment

Up