Livejournal
Log in
Post
Friends
My journal
drivaner
Ото мене взяло!
Feb 16, 2010 22:22
Спробував запекти пісне вівсяне печиво. Готується взагалі на-шару, але треба прохавати технологію.
Як для першого разу - получилось нічо так. Можна їсти.
випічка
,
вечір
,
кулінарія
Leave a comment
Comments 3
(The comment has been removed)
drivaner
February 17 2010, 09:01:04 UTC
робиться на шару із вівсянки, меду, води і олії :)
Reply
softspice
February 17 2010, 11:46:47 UTC
а вівсянку треба перемолоти чи не треба?
Reply
drivaner
February 17 2010, 12:01:25 UTC
бажано. можна ще і підсмажити, щоб темніша стала, але це вже зовсім на любітєля.
Reply
Leave a comment
Up
Comments 3
(The comment has been removed)
Reply
Reply
Reply
Leave a comment