(Untitled)

Feb 01, 2010 00:57

допиваючи пляшку чілійського зі спеціями - мимоволі задумуєшся: а чого я не взяв дві?   

алко-дайвінг, вечір, записки алкоголіка, вино

Leave a comment

Comments 13

burkovska January 31 2010, 23:09:30 UTC
то лазанню неполєзну їсте, то бухаєте вкусно... совсім себе не економите:)

Reply

drivaner January 31 2010, 23:14:57 UTC
чого б це раптом лазан'я стала неполєзна? 0_0
та і для чого(кого) мені себе економити? для роботодавців? так я і "ніякий" вижигаю на роботі напалмом :)

Reply

burkovska January 31 2010, 23:16:57 UTC
бо лазання - то білки і ужасні углєводи. и хвате об етом. а себе бєрєчь нада із пієтєта до факту битія. ну ілі для класних тьотьок.

Reply

drivaner January 31 2010, 23:20:50 UTC
класні тьолки не люблять естетів :) а лазан'я - прєкрасне блюдо, не тре прєувєлічівать :)

Reply


(The comment has been removed)

drivaner February 1 2010, 14:34:18 UTC
чілійське вино, куплене в магазіні. дуже вкуснінький червоний сухарік зі спеціями... терпкий, аж язик щипле :)

Reply


Leave a comment

Up