В класичній лазан'ї використовуєтсья два соуси - м"ясний, подібний до болоньєзе, із двома сортами фаршу та свіжими помідорами. і бешамель - часниково-мускатний, на молоці. А тісто таке як на макарони. Яке попередньо треба відварити. Справа досить загайна, тому на приготування у мене йде приблизно 2 години (це тісто, два соуси, і власне сама випічка)
А тут: як тісто використовується лаваш. як м"ясний соус - смажена курка з томатним соусом. Як наповнювач - тертий сир, замішаний із яйцем (для об"єму). Готується від початку до кінця - 25 хв. Зручно, швидко, смачно, ситно.
Comments 18
Reply
В класичній лазан'ї використовуєтсья два соуси - м"ясний, подібний до болоньєзе, із двома сортами фаршу та свіжими помідорами. і бешамель - часниково-мускатний, на молоці. А тісто таке як на макарони. Яке попередньо треба відварити. Справа досить загайна, тому на приготування у мене йде приблизно 2 години (це тісто, два соуси, і власне сама випічка)
А тут: як тісто використовується лаваш. як м"ясний соус - смажена курка з томатним соусом. Як наповнювач - тертий сир, замішаний із яйцем (для об"єму). Готується від початку до кінця - 25 хв. Зручно, швидко, смачно, ситно.
Якось так :)
Reply
я, правда, и нелинивую никак не приготовлю, хотя уже давно купила тесто-заготовки для нее))
вот что мне понравилось, так это канелони. готовила 2 раза, суперово получалось
Reply
Reply
Leave a comment