Гм...

Jan 09, 2010 22:00

Кстаті, "лінива лазан'я" очень даже нічо така получилась!

люблю коли смачно, кулінарія

Leave a comment

Comments 18

dobzlaya_feyo January 9 2010, 20:32:20 UTC
а чем отличается ленивая от работящей?)

Reply

drivaner January 9 2010, 20:37:06 UTC
коротко не вийде, тому вмощуйся зручнше.

В класичній лазан'ї використовуєтсья два соуси - м"ясний, подібний до болоньєзе, із двома сортами фаршу та свіжими помідорами. і бешамель - часниково-мускатний, на молоці. А тісто таке як на макарони. Яке попередньо треба відварити. Справа досить загайна, тому на приготування у мене йде приблизно 2 години (це тісто, два соуси, і власне сама випічка)

А тут: як тісто використовується лаваш. як м"ясний соус - смажена курка з томатним соусом. Як наповнювач - тертий сир, замішаний із яйцем (для об"єму). Готується від початку до кінця - 25 хв. Зручно, швидко, смачно, ситно.

Якось так :)

Reply

dobzlaya_feyo January 9 2010, 20:46:21 UTC
надо попробовать
я, правда, и нелинивую никак не приготовлю, хотя уже давно купила тесто-заготовки для нее))

вот что мне понравилось, так это канелони. готовила 2 раза, суперово получалось

Reply

drivaner January 9 2010, 21:13:36 UTC
так це по-суті майже те саме, там навіть бешамель використовується. тільки форма подачі трошки інша :)

Reply


Leave a comment

Up