![](http://pics.livejournal.com/jarkokozak/pic/001ts1k8/s320x240)
Стало вже традицією відкривати весняний туристичний сезон мандрівкою на Дунай.
Покататись на пароплаві до "нульового кілометру", погуляти вздовж каналів-єриків, посмакувати "юшки по-Вилковськи", а віднедавна ще й "надегустуватись" в унікальному і мегакрутому Центрі культури вина в Шабо.
Програму читаємо тут:
тур "Перлина Дунаю". А крім програми подаю три аргументи за ранній виїзд:
1) акційна вартість першої подорожі;
2) погода: в Києві ще сніг лежить, а у Вилковому вже абрикоси й персики цвітуть;
3) незрівняний по смаковим якостям дунайський оселедець, який можна купити саме в цю пору.
Для невіруючих в теплу погоду викладу трошки фотографій, зроблених 23 і 29 березня.
![](http://pics.livejournal.com/jarkokozak/pic/001thzhs/s320x240)
Прогулянка до моря.
![](http://pics.livejournal.com/jarkokozak/pic/001tkf8w/s320x240)
Вже цвітуть :)
![](http://pics.livejournal.com/jarkokozak/pic/001tp9yg/s320x240)
По вуличках "Венеції"
![](http://pics.livejournal.com/jarkokozak/pic/001tq4f7/s320x240)
Такі куски сазана варились в "Юшці по Вилковськи"
![](http://pics.livejournal.com/jarkokozak/pic/001trgy8/s320x240)
весна, весна..
Ну, і не забуваємо про
знижки.