Українська революція-2014 все більше і більше нагадує Велику Французьку революцію.

Jan 26, 2014 00:42

До речі, Українська революція-2014 все більше і більше нагадує Велику Французьку революцію.


Read more... )

українська революція - 2014, євромайдан

Leave a comment

Comments 3

Ви б краще ЩОСЬ зробив sensfiziologika January 26 2014, 02:27:55 UTC
Таке порівняння, пане Дмитре, більш подібне до "пошуку блох" (Вам, як письменнику, відомо, що коли шукають блохи, тоді "зайняті" цим процесом, світу божого не бачать).
А тепер до суті. Я не знаю чий Ви симпатик? (ПР?) Але, як громадянин, Ви б, як майстер Слова, що і є, знайшов би у собі сміливість, і можливість, підняти очі шахтарям та металургам Дніпропетровщини, до Вас близьких Кривого Рогу і Дніпродзержинська...
тим, що просто б зробили листівку з порівнянням: Шахтар та металург "на так званому Заході" отримує таку зарплатню, ти, і твій колега в Росії, раби, або держави, або власника... (отут промовчіть). Та ще ти і в касці!!! І з маскою!!!
Все пізнається в порівнянні.

Reply

Re: Ви б краще ЩОСЬ зробив dmytro_bond January 26 2014, 08:35:48 UTC
Особисто я - симпатик народу. Хочу нагадати, що всі вбиті під час останніх подій не були членами ЖОДНОЇ партії. Вони були простим українським народом. І саме цей український народ уже два місяці мерзне і гине на майдані з конкретними вимогами. А лідери так званих опозиційних партій в цей час солодко їдять і сплять в теплих ліжках. І лише іноді вилазять на сцену, щоби грізно помахавши кулачками, потім покріно поїхати на килим до баті.

Reply

Re: Ви б краще ЩОСЬ зробив sensfiziologika January 26 2014, 16:32:59 UTC
Констатувати, як Ви в цю мить зробив, "всяк горазд"... Але Ви так і не повідомив, Ви - майстер Слова, ні чи ВИ ЩОСЬ робите, ні чи ВИ ЩОСЬ зробите? Яскрава подібність до критикованих Вами. І саме через це мені смутно.

Reply


Leave a comment

Up