Вернём ГУЛАГ народу!

Sep 24, 2012 20:16

Вернём ГУЛАГ народу!

...вернём массовые растрелы в подвалах ЧК-НКВД! Чего уж там мелочиться.

Товарищ Царьков, один из давших путёвку в жизнь родинолюбивому урке-депутату Игорю Маркову, очевидно, не был допущен Оксаной Ващенко и Еленой Громницкой к написанию баек про "бесплатный" сыр в мышеловке.

Сколько прекрасных идей растеряли!

Для тех, кто не в ( Read more... )

коммунисты, коммунистические преступники, НКВД, комуністи, Симоненко, комуЇсти, КПУ

Leave a comment

Comments 2

про Удар sensfiziologika September 25 2012, 06:31:21 UTC
Вам хіба ще не зрозуміло, що Удар (читай Кличко), "вибираючи" собі кривавий,червоний колір - це спецпроект комуністів. Симпатики Кличка так само ПІДСВІДОМО симпатизуватимуть комуністам. В тому сенс. Результат вже явний - це вже більше 9% рейтинг комуністів. Я так вважаю, доведено аналізом, що і гроші рекламні з одного джерела Зюганівського, а гроші там несамовиті - СССРні.
Якщо Україну росіяни не візьмуть "росязиком", правда вже взяли, але оті "румини-угорці-татари" і т.д, що вже зачали своєю мовою регіоналитися, взяли івсю хатку зламали. Тоді, так продумано, то візьмуть червоним і заллють червоним - це вже було - згадайте історію першої незалежності. НЕМАЄ - немає серед журналістів УКРАЇНЦІВ. Людей які б ПОРІВНЯННЯМИ (бо все пізнається в порівнянні) показували істинне обличчя "піарходів".

Reply

Re: про Удар dm_dobriy September 25 2012, 10:40:02 UTC
До речі, Ви знаєте, що на УДАР зара працює УСЯ колишня команда Ющенко? Певно, він дав їм таку рознарядку

Reply


Leave a comment

Up