Leave a comment

Comments 4

sadxaka July 14 2011, 23:05:54 UTC
Завтра, точніше сьогодні в Печерському суді буде спекотно. Каськів підтягує свої резерви разом з коханками. Цинічний розрахунок у 250 тисяч баксів це занадто брутальний підйом. Позор "Порі"! Це називається: "Гроші не пахнуть". С.кі продажні!

Reply

grey_pink July 16 2011, 07:33:09 UTC
да раді бога, хай виганяють бютівців і садять тимошенко. позор не тільки порі, каськів давно вже лиже вфя, позор і ювт. хто винен в тому, що вона так "хазяйнувала", що програла янику? хто винен, що вона не провела у свій час судову реформу? садити насправді є за що. у наших зонах тисячі невинних сидить - за курку чи ще якийсь брєд. юлю ж можна садити хоча б за грип. і судять її так, як і більшість українців. а чому мають судити чесніше? чому конкретно для неї треба суд присяжних? вона така ж як і всі ми.

Reply

dm_dobriy July 17 2011, 11:35:24 UTC
Погоджуюсь. У відсутності нормальної Судової реформи та нормальних судів винна минула влада.

Однак, нинішня опозиція - це лише частина минулої себто демократичної влади.

Як Тимошенко мала здійснювати судову реформу як вона НЕ МАЛА парламентської більшості (згадайте приколи Балоги та Жені Хакера)?

Тому питання щодо судової реформи варто задати Ющенкові що зараз доїть корову Уляну. Й у Януковича гроші видаює, за безмежну допомогу та підтримку протягом президентської компанії 2010 року.

Reply

grey_pink July 17 2011, 16:41:52 UTC
я вас прошу! коли треба було, і мова йшла про спільний ресурс - регіонали і бютівці голосували в унісон. просто ні ті, ні інші в цьому не були зацікавлені.

Reply


Leave a comment

Up