Leave a comment

Comments 5

easternwestern February 21 2014, 15:32:41 UTC
Я бачу вам жертв бракує...

Reply

dm_dobriy February 21 2014, 15:59:24 UTC
Мені не бракує. Я тільки про те й пишу щоразу, ХТО і ЯК всіває Євромайдан трупами.

Й про те що було О 04.25 РАНКУ, коли Рибачук, Руслана, Гацко це й же ж та В"ятрович за сценаріями закордонних політтіехнологів зачинали усю цю криваву баню.

Кожен раз чітко видно: ТІ КОМУ ЖЕРТВ БРАКУЄ, ХТО ПРОТИ КОМПРОМІСУ напряму пов"язані з американськими "яструбами". Згадайте із ким зустрічався Парубій, перед тим як у супереч навіть "ПС" відмовився розблоковувати Грушевского. І хто Данилюка пригрів, хто тут ним розпоряджався, це також загально відомо.

А це репост Дмитришина. Констатація факту.

Є ще така річ як політиканство. "Святе місце" компромісників зараз швидко заповнять нові обличчі, у т.ч. вище перераховані. Це безпереревний колообіг РВАЧІВ в природі. Їм трупами більше, трупами менше... Та й нинішні правильні парламентські вельможі від ОО раніше, як ТУДИ потрапити також були "беспощадны к врагам Рейха".

ОБ`ЄКТИВНО. Люд вимага покарати винних. Їхньої жертви

Reply

chita_i February 21 2014, 16:09:23 UTC
Щось у вас вимоги такі дивні. Хочете щоб ангели з неба спустилися і винних покарали? Так ангели виявились дуже меркантильними тварюками! Он вчора всю ніч перетирали з харантом!

Reply

easternwestern February 21 2014, 17:09:49 UTC
А я то думаю, що це у вас і зверху і знизу посилання на усілякі російські пропагандони...
"Яструби"... "Агенти заходу"... "За сценаріями закордонних політтехнологів"... "Здали простий український народ"... Все з вашими поглядами ясно.

Reply


chita_i February 21 2014, 16:07:57 UTC
На сцені вже давно пора зробити переворот. А що, не правильні їхні вимоги? Чи ви вже зарані придумали їм інші "злочини"? Ви самі підете вбивати цих озброєних автоматчиками катів? Чи будемо продовжувати дивитись цирк по тб?

Reply


Leave a comment

Up