Чорновол зуміла обдурити усіх? Генерал Ярема підтвердив, що відео змонтоване

Feb 08, 2014 16:00

Це фрагмент інтерв`ю журналістки Ірми Крат (ПРАВДА-ТВ) з ген. В. Яремою, який від Опозиції є відповідальним за юр. супровід розслідування звірячого побиття Тетяни Чорновол. Саме він був першим і останнім із політиків, до чиїх рук потрапив відеореєстратор з авта потерпілої.

Стосовно цього пристрою відразу було єдине принципове питання: ЧОМУ НІБИТО ( Read more... )

политическая мафия, журналісти, политический террор, ВО "Батьківщина", политики бьют людей, оппозиция, революція, Киев, Майдан, Украина, политические репрессии, Київ, ПР

Leave a comment

Comments 10

чорновол ext_2420174 February 8 2014, 15:23:55 UTC
хорошо подлизываешь рыговским бандитам в мундирах!

Reply


ext_2185426 February 8 2014, 15:41:06 UTC
Оно и понятно-есть мнение майданутых, а другие неправильные. И с вашими то рожами в ЕС? Да не смешите вы Европу

Reply


nikitanik February 8 2014, 18:03:29 UTC
*І скільки людей ГИНУЛО під час тисняви у сходженні з Месією на г. Говерлу.*
OMG
Мої друзі тоді супроводжували ці сходження від гірської рятувальної служби, а одного разу я особисто брав участь. Про що Ви взагалі марите? це були прекрасні сходження!

Reply

dm_dobriy February 8 2014, 19:35:10 UTC
Певно що прекрасно. Я теж люблю Говерлу.

А ось як щодо ФАКТІВ загибелі й травмування?

Ось що сходу дає Google:

04:00, 17 июля 2005

Во время восхождения на украинскую гору Говерла погибли 2 человека

http://lenta.ru/news/2005/07/16/dead1/

В восхождении на гору Говерла в субботу приняли участие президент Украины Виктор Ющенко и две его дочери - София и Христина. На вершине горы состоялась торжественная церемония в честь 15-й годовщины провозглашения Декларации о государственном суверенитете страны. На ней, по разным данным, присутствовали от 10 до 16 тысяч человек.

Во время спуска участников мероприятия с вершины горы резко изменилась погода - началась сильная гроза с градом. В результате возникшей паники и давки, сообщают украинские СМИ со ссылкой на свидетельства очевидцев, пострадали десятки человек. МЧС Украины сообщило лишь о двух погибших, не сообщив никакой информации о пострадавших.

Reply

nikitanik February 8 2014, 19:50:31 UTC
От як раз у 2005-му я в цей час був закордоном і нічого про цей випадок не знаю. (Хоча раніше попав саме в аналогічну ситуацію на Говерлі (тоді було масове сходження без Ющенка, брав участь Іван Степанович Плющ). Ми так само попали в грозу, і це було дуже стрьомно, дякувати Богу, ніхто тоді не постраждав.)
А те, що Ви написали:
1)"скільки людей ГИНУЛО під час тисняви"
2)і факти: один человек погиб в результате поражения молнией, второй - в результате сердечного приступа. Еще один пострадавший госпитализирован. "Интерфакс" сообщает о трех погибших
Не часто зустрінеш таку примітивну маніпуляцію

Reply

dm_dobriy February 8 2014, 21:22:18 UTC
А що Вам не подобається у цьому реченні

"І скільки людей ГИНУЛО під час тисняви у сходженні з Месією на г. Говерлу."

ЩЕ РАЗ. ГИНУЛО - тобто загинули не всі, а двоє. Й були вони там через Ющенко. Загинули б за інших обставин Ющенко тоді був би менший до цього причетний.

А потерпілі під час тисняви?

"В результате возникшей паники и давки, сообщают украинские СМИ со ссылкой на свидетельства очевидцев, пострадали десятки человек. МЧС Украины сообщило лишь о двух погибших, не сообщив никакой информации о пострадавших"

І не кажіть що у нас не було культу Ющенко. Можливо природнього, органічного, витвореного самим спраглим від багаторічних політичних пігмеів людом. Але він був.

Reply


nikitanik February 8 2014, 20:04:25 UTC
А взагалі в Карпатах такі раптові грози це дуже велика небезпека; свого часу ми попали в таку грозу на горі Пікуй: ледве ноги унесли, а одна дівчина ледве не загинула від переохолодження (у липні місяці!) - тому що при цьому ще й різко впала температура. І це були підготовлені туристи.

Reply

dm_dobriy February 8 2014, 21:23:27 UTC
Бережи Господь усіх підготовлених та непідготовлених любителів природи.

Я виріс у Карпатах, знаю що це таке.

Reply


Leave a comment

Up