Livejournal
Log in
Post
Friends
My journal
dgalapita
різні смачності
Apr 27, 2013 22:03
хто які дивні вина куштував?) бо я сьогодні спробувала яблуневе і доволі двоякі відчуття викликало..хоч загалом приємні..от,цікаво, хто що пробував і враження))
різні смачності
Leave a comment
Comments 12
senquiem
April 28 2013, 07:01:05 UTC
ну, це не зовсім вино... але коли спробував чачу, то видавалось, наче смакуєш силікатний клей...
а ще маю вдома ще тридцять літрів яблуневого шмурдячку, з закосом під вино -- щось не засмакував))
Reply
dgalapita
April 28 2013, 10:13:13 UTC
я чула що ще з груш роблять.
з чого тільки не роблять)
ого)30 літрів яблуневого шмурдячку ) це пів-львова можна напоїти))
Reply
kvitka_fialkova
April 28 2013, 08:25:32 UTC
хіба гранотове у букеті вина))))) як кампотік)
Reply
dgalapita
April 28 2013, 10:15:11 UTC
а за смаком можна більш детальніше?) що зовсім таке як компот?
я щось забула що у них там є гранатове))
Reply
kvitka_fialkova
April 30 2013, 20:38:32 UTC
більш детально не пам*ятаю. солодке надто для мене)
Reply
gingerco_okies
May 1 2013, 19:43:49 UTC
я ожинове пробувала. це найсмачніше зі всього-всього :)
тільки де його купити зараз, я не знаю..
і якщо вірити Бредбері, існує кульбабкове вино ;)
Reply
dgalapita
May 2 2013, 20:20:34 UTC
ожинове можливо й зробити,якщо не буде нагоди купити)
про кульбабкове знаю,знаю) цікаво чи хтось з сміливців його вже створював)
Reply
gingerco_okies
May 3 2013, 07:32:22 UTC
якби я знала технологію приготування вин, я б назбирала трохи кульбабок :)
мені так цікаво, який смак має кульбабкове вино
Reply
dgalapita
May 5 2013, 20:21:55 UTC
боюсь,що таке вино матиме плачевні наслідки
Reply
dintoyra
May 8 2013, 16:59:11 UTC
з терену) дуже смачно. але таємницю всіх інгрідієнтів мені не відкрили)
зі сливи теж хороше.
Reply
dgalapita
May 12 2013, 21:11:16 UTC
з терену вперше чую)) а яке на смак?
Reply
dintoyra
May 13 2013, 16:24:02 UTC
дуже цікаве) пригадую, як перший раз попробувала, смак полуниці вчувався, потім сказали, що її там нема, і він зник) дуже загадкове було вино.
Reply
Leave a comment
Up
Comments 12
а ще маю вдома ще тридцять літрів яблуневого шмурдячку, з закосом під вино -- щось не засмакував))
Reply
з чого тільки не роблять)
ого)30 літрів яблуневого шмурдячку ) це пів-львова можна напоїти))
Reply
Reply
я щось забула що у них там є гранатове))
Reply
Reply
тільки де його купити зараз, я не знаю..
і якщо вірити Бредбері, існує кульбабкове вино ;)
Reply
про кульбабкове знаю,знаю) цікаво чи хтось з сміливців його вже створював)
Reply
мені так цікаво, який смак має кульбабкове вино
Reply
Reply
зі сливи теж хороше.
Reply
Reply
Reply
Leave a comment