Ткемали / Tkemali sauce

Oct 14, 2013 00:21

Не знаю чи маю право я назвати даний соус словом "ткемалі" - напевно маю. Хоча справжній готується із зеленої алечі. Нехай простить мене грузинський народ, і нехай повірить мені на слово, що ткемалі з цих слив надзвичайно смачний, ароматний і просто бомбезний. Подаю ткемалі до мяса, риби , салатів, харчо.... Дивовижно смачно . Спробуйте :)


Read more... )

appetizers, сливы, sauce, грузинская кухня, соусы

Leave a comment

Comments 2

frune4ka October 14 2013, 10:44:31 UTC
Ткемалі - чудовий соус! Я теж його робила, тільки з аличі. Добавляю в харчо, а на днях подавала смажену качку з соусом ткемалі, смакота просто!!! Ти мене розумієш:)))

Reply

delissimo October 14 2013, 11:51:02 UTC
Вірю,вірю!

Reply


Leave a comment

Up