(Untitled)

Aug 05, 2009 12:03

Якось в розмові з Джунаїдом з Пакистану торкнулись теми одруження мусульман з ґорі (білими європейками), і він сказав, що, звісно, мусульмани можуть одружитись з ними, якщо кохають, однак досі існує дещо негативне сприйняття ґорі в Пакистані, і маркерами цього негативного сприйняття те, що ґорі їдять свинину, п"ють та легко вдаються до extramarital ( Read more... )

Leave a comment

Comments 4

gonchar73 August 5 2009, 13:41:07 UTC
Так можна дійти і до почуття відрази до європейців :)
Насправді ж, як мені видається, йдеться лише про упередженість до свинини, яка всотувалася з молоком матері. Тільки це робить її для них неприйнятною.

Reply

dasha_o August 5 2009, 14:33:46 UTC
Мабуть так, просто я раніше не стикалась з таким сильним табуюванням їжі. Ну тобто, наскільки я знаю, євреї дуже серйозно ставляться до кошерності, але, скажімо, я ніколи не їла за одним столом з людьми, які табуюють певну їжу. А ось це довелось - цікавий досвід, насправді.

Reply


a_ladybird August 6 2009, 15:43:52 UTC
Хі, а наші мусульмани цілком нормально на це дивились... Видно, якісь вони неправовірні були :-D

Reply


anonymous August 6 2009, 17:47:07 UTC
Сало або для "засмаглих і немитих"(иені теж подобається цей евфемізм) - шматок сирого свинячого жирую!

Так от, без потуг на історичну достовірність нагадаю як за часів татаро-монгольського іга на наші землі регулярно приходили групи чурбанів, які оббрили сеоян до нитки під виглядом зібраного "ярлика" - сумирно йшли до Азії корівки, коні, овечки і все-все. От тільки поросятка залишались, бо ж "нечисті вони". Так от наші мудрі люди підмітили це і почали їх активніше і з вдячністю вирощувати, а задно й смачно споживати, адже будь-який сільський дідусь з захопленням розкаже скільки людей і який час може прогодувати ОДНА ЄДИНА СВИНКА!

Пройшло 250 років татарської навали, а любов до поросятка і сала не пройшла. І не дарма, бо ж не факт, що ми фізично тут з вами були б, якби не ці тваринки.
Тому я спершу розказую манірним "засмаглим немитим" панам цю історію, а далі з відразою до них і щирим задоволенням від їжі їм українське сальце. Так роблю я і так робитимуть мої діти та правнуки і хай дехто лусне від відрази :)

Reply


Leave a comment

Up