сонце в Лонг Айленді

Apr 27, 2009 01:18

Фотки, звісно, не вері...Але захотілось все ж поділитись блакиттю океану.
А ще у мене жахливо "згоріли" ноги та плечі - порадьте народні засоби від сонячних опіків, бо так боляче лежати (компреси з горілки вже ставила :)

Дивитись тут )

Leave a comment

Comments 16

(The comment has been removed)

dasha_o April 28 2009, 13:40:33 UTC
:))

Reply


geschwader April 28 2009, 18:56:30 UTC
Найбільш розповсюджений засіб, як уже зазначалось вище, - кисломолочні продукти (тільки без барвників). Якщо під "особливими" стосунками мається на увазі алергія чи просто неприйняття, то зовнішнього застосування це не стосується, оскільки поповнення вологи та вмісту протеїнів в епідермісі не може бути причиною сенсибілізації мастоцитів та базофілів. Також можна застосовувати креми, в складі яких є пантенол (panthenol), оскільки пантотенова кислота (вітамін B5) - складова шкіри і її вміст знижується під дією ультрафіолету. Для зниження температури можна використовувати загортання мокру тканину - за умови невисокої вологості зовнішньго середовища поступове випаровування води полегшить больові відчуття.
І взагалі: "В гостях харашо, а дома у мєня нєту" (С) довгоносики
http://www.youtube.com/watch?v=fe4ox2h7O0M

Reply

dasha_o April 29 2009, 01:15:33 UTC
Олеже, ти мене не перестаєш дивувати обізнаністю в найнесподіваніших сферах ;) А кисломолочні продукти я просто не люблю, запах дратує, а ще якщо уявити, що треба на себе мастити - ууу...
От креми з пантенолом - інша справа!
Додому я скоро повернусь і буду тероризувати зокрема тебе питаннями :)

Reply

geschwader April 29 2009, 20:02:56 UTC
Просто у мене багато родичів - лікарі. І я вже всього наслухався. Тому це така обізнаність, як у ВЄХа (див. лист пересланий від нього).
Я думаю, що до того як ти повернешся воно вже не настільки мулятиме, аби когось тероризувати :)

Reply

dasha_o April 29 2009, 20:33:04 UTC
Та да, лист справді серйозний - я вже знайомим деяким навіть переслала його))
А тероризувати я мала на увазі питаннями, пов"язаними з навчанням/пейперами/дедлайнами і т.д., бо я трохи випала з контексту:)

Reply


Leave a comment

Up