Leave a comment

Comments 8

svetlana_4pl April 29 2018, 19:52:27 UTC
удивляюсь этому рецепту! интересно какой вкус?чтобы понять надо точно испечь и попробовать!!!

Reply

dailona May 1 2018, 09:03:45 UTC
Горчица дает очень интересный привкус. Только не говорите сразу домашним, с чем это печенье, пусть попробуют отгодать :)))

Reply

svetlana_4pl May 1 2018, 09:57:02 UTC
хорошо,надо только горчицу купить:)

Reply

dailona May 1 2018, 10:36:09 UTC
Вот и повод зайти в магазин специи DELONA :D

Reply


anaiptol November 27 2018, 14:46:28 UTC
Na va, iškepiau!

Visai neblogai išėjo, valgomi, tik mano tamsesni; gal nuo miltelių priklauso, aš pirkau kažkokius ruskus:) Dar sakė, jais galima viską šveisti:)))

Ir taip, su formelėm jų nepaformuosi...

Reply

dailona November 28 2018, 18:29:50 UTC
Ta prasme, buvo užskaityti? :)
O garstyčių milteliais tikrai galima indus ir pan. plauti - gerai nuriebalina ir ekologiška. Teoriškai žinau, bet praktikoj niekada nebandžiau. Gal kada nors... :)

Reply

anaiptol November 30 2018, 23:05:10 UTC
pas mus tokio termino nėra, tiesiog pasakė, kad visai skanūs ir suvalgė...

man šiaip labiausiai patinkantis namie daromas desertas jau kurį laiką yra želė:) nes ją taip lengva pagaminti, beveik negali nepavykti, o kadangi turiu sodo ir miško gėrybių prišaldytų ar prikonservuotų, tai viskas tikra ir jokių ten kvapiklių dažiklių skoniklių.

tiek metų Oetkeriu pasitikėjau... kol nepaskaičiau sudėties:(

Reply


Leave a comment

Up