Ta prasme, buvo užskaityti? :) O garstyčių milteliais tikrai galima indus ir pan. plauti - gerai nuriebalina ir ekologiška. Teoriškai žinau, bet praktikoj niekada nebandžiau. Gal kada nors... :)
pas mus tokio termino nėra, tiesiog pasakė, kad visai skanūs ir suvalgė...
man šiaip labiausiai patinkantis namie daromas desertas jau kurį laiką yra želė:) nes ją taip lengva pagaminti, beveik negali nepavykti, o kadangi turiu sodo ir miško gėrybių prišaldytų ar prikonservuotų, tai viskas tikra ir jokių ten kvapiklių dažiklių skoniklių.
tiek metų Oetkeriu pasitikėjau... kol nepaskaičiau sudėties:(
Comments 8
Reply
Reply
Reply
Reply
Visai neblogai išėjo, valgomi, tik mano tamsesni; gal nuo miltelių priklauso, aš pirkau kažkokius ruskus:) Dar sakė, jais galima viską šveisti:)))
Ir taip, su formelėm jų nepaformuosi...
Reply
O garstyčių milteliais tikrai galima indus ir pan. plauti - gerai nuriebalina ir ekologiška. Teoriškai žinau, bet praktikoj niekada nebandžiau. Gal kada nors... :)
Reply
man šiaip labiausiai patinkantis namie daromas desertas jau kurį laiką yra želė:) nes ją taip lengva pagaminti, beveik negali nepavykti, o kadangi turiu sodo ir miško gėrybių prišaldytų ar prikonservuotų, tai viskas tikra ir jokių ten kvapiklių dažiklių skoniklių.
tiek metų Oetkeriu pasitikėjau... kol nepaskaičiau sudėties:(
Reply
Leave a comment