Leave a comment

Comments 6

magdacook May 4 2017, 18:35:14 UTC
it looks so delicious!

Reply

dailona May 5 2017, 04:51:45 UTC
Thanks!

Reply


anonymous May 6 2017, 13:59:47 UTC
Labai skaniai atrodo... O gal antrąjį darbą galėtų atlikti duonkepė?

Reply

dailona May 6 2017, 20:06:08 UTC
Tiesą sakant, ir man tokia mintis buvo kilusi. Bet vistik nusprendžiau nerizikuoti ir kepti orkaitėje, nes kepimo pradžioje reikalinga labai didelė temperatūra ir garai. Bent jau mano duonkepė tokių galimybių neturi. Bijau, kad duonkepėje duonelė taip gražiai neiškiltų. Nors, eksperimentuoti visada galima! :)
P.s. jei kartais pabandysit duonkepėje šitą receptą, būčiau dėkinga, jei parašytumėte, kaip sekėsi.

Reply


anonymous April 3 2019, 13:27:53 UTC
O duona iškeptų be vandens? Pas mane mikrobangės didumo orkaitė ir joks indas su garuojančiu vandeniu netilps 🙄

Reply

dailona April 3 2019, 16:57:23 UTC
Žinoma iškeptų, kur ji dings neiškepus :) Tik vandens garai padeda susidaryti gražiai duonos struktūrai ir plutai. Jei netelpa indas su vandeniu, pabandykit kitą gudrybę: kai įstatysite kepti duoną, purkštuku apipurkškite orkaitės vidines sieneles ir pačius kepalėlius vandeniu. Taip susidarys kepimo pradžiai reikiami garai. Tik greitai sukitės, kad orkaitė neatauštų :)

Reply


Leave a comment

Up