Leave a comment

Comments 8

anonymous January 10 2016, 07:50:14 UTC
galbūt sultis spausti ir įpilti į tarkius kažkiek tų pačių sulčių?

Reply

dailona January 10 2016, 14:24:21 UTC
Tikrai taip :) Jau FB gavau porą patarimų - galima naudoti netgi tuos tarkius, kurie lieka išspaudus sultis, tik kažkiek vandens arba sulčių papildomai įpilti.

Reply


anonymous January 10 2016, 15:02:50 UTC
O jeigu sulenderuot i tyrele?

Reply

dailona January 10 2016, 15:33:31 UTC
Mano blenderis visiškai į tyrę nesublenderiuoja, lieka tokie stamboki trupiniai. O jei vaikai ras keksiuke virtos morkos gabaliuką - gi pasaulio pabaiga bus! :) Manau, bandysiu tarkuoti smulkia burokine tarka - FB merginos pasidalino patirtimi, jog taip tinka.

Reply


anonymous January 10 2016, 18:02:52 UTC
Kai reikia tarkuoti morkas pyragams, keksiukams visada naudoju bulvių tarkavimo mašiną (tokią, kuri naudojama cepelinų ar bulvinių blynų tarkiams) :)

Reply

dailona January 10 2016, 19:13:22 UTC
Tiesą sakant, dėl keturių morkų patingėjau traukti tą mašiną :) Ir dar po to ją plauti ir vėl slėpti į tolimą kampą... Tikriausiai ir dėl 8 morkų tingėčiau :) Jau nusprendžiau - tarkuosiu smulkia burokine tarka.

Reply


Pagarba Tau :) ext_2714764 February 22 2016, 15:36:59 UTC
skaitau receptą ir galvoju - labai norėčiau išsikepti šiuos keksiukus, na bet tiek morkų tarkuoti tai eina sau... tingiu... ir tada skaitau auksčiau recepto aprašymą :) taip juokas paėmė :) Aš net smulkia burokine tarka tingiu jas tarkuoti, taip kad pagarba iš užsispyrimą :)

Reply

Re: Pagarba Tau :) dailona February 22 2016, 19:08:31 UTC
Na va, pasirodo ne aš viena neįvaldžiusi smulkiosios morkų tarkavimo technologijos :)) Feisbuke gavau ne vieną patarimą tarkuot stambia burokine ir nesukt galvos. Kitą kartą taip ir darysiu, nes keksiukai tirai verti dėmesio, galima šiek tiek pasikankint. Bet nedaug, nepersistengiant :))

Reply


Leave a comment

Up